100%NL Magazine Max Verstappen
Zie ook:
Delen

FOTO: Max en vriendin Kelly stralen tijdens het FIA-gala

Gisteravond vond het FIA-gala plaats en natuurlijk waren Max Verstappen en zijn vriendin Kelly Piquet daarbij aanwezig!

Wereldtitel

Het is nog geen week geleden dat Max Verstappen na een zinderende laatste ronde de wereldtitel in de Formule 1 in de wacht sleepte.

Inmiddels zijn we een paar dagen verder en liet Max via Instagram weten dat het inmiddels een beetje bezonken is. Bij dit bericht deelde hij ook twee hartverwarmende foto’s, samen met zijn vader.

Vriendin Kelly

Nadat Max de race tegen zijn rivaal Lewis Hamilton won rende hij naar zijn vriendin Kelly Piquet. Het Braziliaanse model is inmiddels alweer een jaar samen met Max en is natuurlijk apetrots op haar grote liefde!

Max is al een lange tijd gelukkig met Kelly Piquet. Kelly is al behoorlijk bekend in de race wereld. Haar vader is Nelson Piquet, drievoudig wereldkampioen Formule 1. Max is niet de eerste coureur waarmee ze een relatie heeft, eerder had ze al een relatie gehad coureur Daniil Kvyat. Daarmee kreeg ze in 2017 een relatie. In 2016 reed hij bij Red Bull Racing, maar werd vervangen door de jonge Max verstappen. In 2019 werd de dochter van Kelly en Daniil geboren, maar gingen datzelfde jaar uit elkaar.

FIA-gala

Het was een bijzondere avond gisteren voor Max tijdens het FIA-gala. Want tijdens het gala mocht Max de trofee voor zijn wereldtitel in ontvangst nemen.

Speciaal voor de gelegenheid doften Max en Kelly zich helemaal op, en het resultaat mag er dan ook zeker zijn! Wat zagen ze er prachtig uit. Aan de NOS liet Max weten: ‘Ik kom een beetje slaap te kort, maar voor de rest gaat het prima.’

Bron en Beeld: Instagram Max Verstappen

Delen

Meer over Max Verstappen

Kelly Piquet en dochter beleven prachtige momenten in Tokio!
Kelly Piquet en dochter beleven prachtige momenten in Tokio!
CUTE: Dochter Kelly Piquet omhelst Max Verstappen bij overwinning
CUTE: Dochter Kelly Piquet omhelst Max Verstappen bij overwinning
Lees alle artikelen over Max Verstappen