100%NL Magazine Monique Smit
Zie ook:
Delen

Déze vakantiefoto’s van Monique Smit en haar gezin zijn echt adembenemend mooi

Inmiddels zijn zij weer terug op Nederlandse bodem, maar samen met haar gezin heeft Monique een geweldige week beleefd.

Monique Smit

Monique Smit is een naam die direct een glimlach op het gezicht van velen tovert. Met haar aanstekelijke lach en vele talenten is ze een graag geziene BN’er. Monique is een zeer veelzijdige entertainer die moeiteloos een feesttent op zijn kop zet, terwijl ze met hetzelfde gemak de voetjes van talloze kleine kindjes van de grond krijgt. Never a dull moment met Monique!

Gezin

De altijd lachende blondine heeft het niet alleen druk met haar carrière, maar ook met haar gezinsleven. Samen met haar partner Martijn Molleman heeft Monique drie kinderen: Noah, Luca en Lovi. De balans tussen werk en privé is niet altijd even eenvoudig voor Monique, maar toch weet ze alle ballen steeds maar weer hoog te houden. Ze deelt vaak momenten uit haar gezinsleven op social media, waardoor fans een kijkje krijgen in haar wereld als moeder en partner. Monique is een supermama!

Vakantiefoto’s

Monique genoot onlangs samen met haar partner en kinderen van een heerlijke, welverdiende vakantie in Turkije en de vakantieweek bestond uit zon, zwembad, gezelligheid en lekker eten.

Op Instagram deelde Monique een reeks prachtige en jaloersmakende foto’s. ‘Een volle week genoten met mijn eigen zonnetjes! Even geen wekkers, mails, telefoontjes, opnames en optredens maar alle tijd voor de kids’, schreef zij erbij. Het geluk spat er vanaf bij zowel Monique als Martijn en alle kinderen. Geweldig om te zien.

Bron en Beeld: Instagram Monique Smit

Delen

Meer over Monique Smit

Monique Smit deelt bijzonder kiekje met kinderen: '9 Months In - 9 Months Out!'
Monique Smit deelt bijzonder kiekje met kinderen: ‘9 Months In – 9 Months Out!’
CUTENESS OVERLOAD: Monique Smit deelt liefste foto ÓÓIT van dochter Lovi
CUTENESS OVERLOAD: Monique Smit deelt liefste foto ÓÓIT van dochter Lovi
Lees alle artikelen over Monique Smit