100%NL Magazine Willeke Alberti
Zie ook:
Delen

Verdrietige Willeke Alberti: ‘Ik ben in een vreselijke tijd terechtgekomen’

Willeke kreeg in een korte tijd te maken met het verlies van haar dochter en broer en dat valt haar heel zwaar...

Willeke Alberti

Willeke Alberti is de artiestennaam van Willy Verbrugge. Ze is bekend als Nederlands zangeres en actrice. Op 11-jarige leeftijd maakte Alberti al haar musical debuut bij de musical Duel om Barbara en in 1963 kwam haar eerste hit Spiegelbeeld uit. Vervolgens was de zangeres te zien in verschillende films en televisieprogramma’s als De kleine waarheid, Oom Ferdinand en de toverdrank en Goede tijden, slechte tijden. Ze was in 2016 te zien in De Beste Zangers van Nederland. Heel Nederland is gek op Willeke.

Groot verlies

Begin oktober overleed Willeke’s dochter Daniëlle van ‘t Schip aan de gevolgen van kanker. Willeke is al maanden verdrietig om dit enorme verlies, maar zij kreeg onlangs nog meer slecht nieuws te horen, want haar broer Tonny overleed aan de gevolgen van een hartstilstand.

Bij het afscheid van Tonny was Willeke vooral veel aan het huilen, maar op de avond daarvoor sprak Willeke met tranen over haar wangen: ‘Ik ben in een vreselijke tijd terechtgekomen. Ik hoop dat nog meer verdriet me nu bespaard zal blijven. Ik wil deze periode zo snel mogelijk afsluiten. Niet dat ik Daniëlle en Tonny wil vergeten, zeker niet… Ik wil gaan leven met de mooie herinneringen die ik heb. Ik ga proberen mijn verdriet zo snel mogelijk achter me te laten en als dat lukt weer te gaan genieten van het leven.’ Wat is het toch ook verschrikkelijk om dubbel zoveel verdriet te moeten verwerken. Wij wensen Willeke heel veel kracht de komende tijd.

Bron en Beeld: Shownieuws

Delen

Meer over Willeke Alberti

Willeke Alberti: 'Het enige wat ik nu nog kan doen is overleven'
Willeke Alberti: ‘Het enige wat ik nu nog kan doen is overleven’
Willeke Alberti vertelt in emotioneel gesprek over grote verliezen
Willeke Alberti vertelt in emotioneel gesprek over grote verliezen
Lees alle artikelen over Willeke Alberti