100%NL Magazine Roxeanne Hazes

Verloofde Roxeanne boos op AVROTROS: ‘Vreemde manier om je straatje schoon te vegen’

Nadat gisteren Roxeanne al haar onvrede uitte over de veelbesproken André Hazes documentaire laat nu ook haar verloofde van zich horen. Erik, de verloofde van Roxeanne, is boos!

Roxeanne’s reactie

Gisteren werd de eerste aflevering van de documentaire over André Hazes uitgezonden. Niet alleen de documentaire zelf doet veel stof opwaaien, maar ook de reactie van Roxeanne. Roxeanne Hazes is vooral heel gekwetst door de documentairemakers, haar moeder en de NPO.

Op haar Instagram geeft Roxeanne eenmalig een reactie. Zo schreef ze: ‘Ik heb zojuist de eerste aflevering van de nieuwe docureeks over mijn vader gezien. Ik werk niet mee aan deze reeks. Ik ben hier destijds voor benaderd en na een aantal gesprekken en het zien van een presentatie voelde het niet juist om hierin te verschijnen’, schrijft Roxeanne. Zelf heeft ze sommige beelden van vroeger nog nooit eerder gezien. Ze had ze liever privé gehouden en op een zelfgekozen moment bekeken.

Verloofde ook boos op AVROTROS

Na Roxeanne’s reactie laat nu ook haar verloofde Erik van zich horen. Nadat er vandaag bekend werd dat de AVROTROS de privébeelden van Roxeanne uit het intro zal halen postte hij het volgende bericht. ‘Vreemde manier om je straatje schoon te vegen. Puntsgewijs inhoudelijk hier op in gaan heeft geen zin, dat is wel duidelijk’, zo begint hij zijn verhaal.

Erik schrijft vervolgens: ‘Omroep AVROTROS heeft helemaal nooit contact opgenomen of aangeboden de serie van tevoren te laten zien. Er is enkel contact geweest met de regisseur en co-producent die, nadat op vriendelijke en uitvoerige wijze duidelijk is gemaakt dat er niet meegewerkt zou worden, eenzijdig het contact heeft verbroken.’

100%NL Magazine erik Zwennes

BN’ers staan achter Roxeanne

Niet alleen Erik staat achter zijn Roxeanne, ook verschillende BN’ers steunen haar via Instagram. Zo plaatsen Nicolette van Dam, Monica Geuze en Olcay plaatsen een hartje onder haar bericht. Kim Kötter schrijft: ‘Wat verdrietig! Dat doet pijn.. Denk aan je!’, Tim Hofman: ‘jezus, heftig? take care jij’ en Nikkie de Jager: ‘je bent zo sterk… trots op jou! altijd!’

 

Bron en Beeld: Instagram Erik Zwennes