100%NL Magazine Suzanne Schulting
Zie ook:
Delen

DRAMA: Verschrikkelijk nieuws voor schaatster Suzanne Schulting

De schaatster was zo goed op weg en zelfs op koers naar goud. Helaas verliep de rit niet zoals gehoopt...

Suzanne Schulting

Suzanne Schulting is een Nederlandse shorttrackster en langebaanschaatster. Door de jaren heen heeft Suzanne heel wat prijzen weten te winnen en nog steeds schittert zij op de schaatsbaan.

Suzanne heeft inmiddels een tijdje verkering met Sam van Royen, de zoon van schrijfster Heleen van Royen. Het stel heeft elkaar ontmoet tijdens opnames van Vandaag Inside. Suzanne was daar te gast en Sam werkt er als redacteur. Het stel is al maanden smoorverliefd.

Verschrikkelijk nieuws

Het afgelopen weekend bracht Suzanne helaas verschrikkelijk nieuws naar buiten, want zij ging er niet met een gouden medaille vandoor, maar met een gebroken enkel. Tijdens de finale van de 1000 meter bij de wereldkampioenschappen in Ahoy schitterde Suzanne op de ijsbaan, maar helaas mocht het niet zo zijn. Bij een reeks foto’s op Instagram schrijft zij emotioneel: ‘Finale 1000m Ahoy: Goeie benen. Op koers naar goud. Op de bel een inhaalactie. Deze gaat volledig mis. Nog een aantal ronden proberen te rijden tijdens de restart van de finale. Teveel pijn. Enkel gebroken. Dank voor alle steun en lieve reacties!’ Wat een dramatisch einde is dat zeg. Wij wensen haar veel sterkte met het herstel. Op naar het volgende WK!

Bron en Beeld: Instagram Suzanne Schulting

Delen