100%NL Magazine MR. Frank Visser
Delen

Verschrikkelijk nieuws voor Mr. Frank Visser: ‘Heel verdrietig’

Verschrikkelijk nieuws voor Mr. Frank Visser, zijn geliefde vrouw Margot is overleden. Dit maakte hij vandaag bekend.

Mr. Frank Visser doet uitspraak

Stel je voor: je hebt een hevig geschil met je buurman over die overhangende takken die al maanden voor irritaties zorgen. Of misschien heb je een conflict met je huisbaas over achterstallig onderhoud dat maar niet wordt aangepakt. In zulke gevallen is er één man die als baken van hoop schijnt in de duisternis van juridische verwarring: niemand minder dan Mr. Frank Visser, bijgestaan door de goedlachse presentator Viktor Brand.

Samen vormen Viktor en Mr. Frank Visser een dynamisch duo dat geliefd is door velen. Samen pakken ze hooglopende kwesties en geschillen op, en dat levert vaak geweldige televisie op!

Verschrikkelijk nieuws

Vandaag werd bekend dat de vrouw van Mr. Frank Visser is overleden. Een zware klap voor Mr. Frank Visser. Vorig jaar bracht Mr. Frank Visser een boek uit waarin hij schreef dat zijn geliefde Margot leed aan de ziekte Alzheimer. Margot verbleef al niet meer thuis, maar in een gespecialiseerd verzorgingstehuis.

Het overlijden van zijn geliefde vrouw Margot is bevestigd door Talpa. Evert Santegoeds laat weten: ‘Heel verdrietig nieuws. Zijn echtgenote Margot is overleden. Daar heeft Frank Visser totaal geen mededeling over gedaan. Wij kwamen erachter en het is bevestigd door Talpa. Hij heeft er een heel mooi boek over geschreven, over zijn vrouw die aan Alzheimer leed. In dat boek, Met Vallen en Opstaan, vertelt hij hoe het is om te leven met iemand met Alzheimer. Hij vraagt om rust. Wanneer zij is overleden is verder ook helemaal niet bekendgemaakt. Hij heeft het bevestigd en wij wensen hem heel veel sterkte.’

Wij wensen Mr. Frank Visser ontzettend veel sterkte met dit grote verlies toe.

Beeld: Instagram, Bron: Shownieuws

Delen