100%NL Magazine Victoria Koblenko gezin
Zie ook:
Delen

ZIEN: Victoria Koblenko deelt zeldzame gezinsfoto

Op Instagram trakteert Victoria Koblenko haar volgers op een zeldzame gezinsfoto, en wij kunnen er geen genoeg van krijgen!

Gezinsfoto

Victoria is al jaren samen met Evgeniy Levchenko. Samen hebben ze een zoontje Kiy. Victoria en Evgeniy houden Kiy zoveel mogelijk buiten de schijnwerpers, maar gisteren postte Victoria toch een te leuke gezinsfoto. Samen met Kiy, op het toilet!

Op dit moment zijn Victoria en Evgeniy druk aan het verbouwen en zo te zien is het toilet klaar, wat is het prachtig geworden!

Relatie

Alhoewel Victoria en Evgeniy al jaren een setje zijn, hebben ze ook roerige tijden gekend. Het stel is zelfs een paar jaar uit elkaar geweest. Victoria trouwde toen bijna met een andere man! Aan Nouveau vertelde Victoria destijds hierover: ‘Ik had een andere relatie, een man met wie ik bijna was getrouwd. Blijkbaar had ik die afstand nodig. Het is gek hoe het leven loopt. En hoe je er soms geen grip op hebt. Toen ik bijna trouwde, had ik niet kunnen bedenken dat Lev en ik weer samen zouden zijn. En toen Lev en ik dat wel weer waren, kon ik me niet voorstellen dat ik bijna was getrouwd. Wat wil het leven je dan leren, hè?’

Gelukkig hebben de twee elkaar weer gevonden door middel van relatietherapie en zijn ze sterker dan ooit! Wat een fijn gezinnetje!

 

Bron en Beeld: Instagram Victoria Koblenko

Delen

Meer over Victoria Koblenko

Victoria Koblenko deelt heftig bericht: 'Vannacht naar de eerste hulp'
Victoria Koblenko deelt heftig bericht: ‘Vannacht naar de eerste hulp’
Zus van Max Verstappen laat volgers verdrinken in zoontje z'n blauwe ogen
Zus van Max Verstappen laat volgers verdrinken in zoontje z’n blauwe ogen
Lees alle artikelen over Victoria Koblenko