100%NL Magazine Victoria Koblenko gezin

Victoria Koblenko

Carrière

Victoria Koblenko (19 december 1980) is bekend als Nederlands actrice, presentatrice en columniste. Koblenko verhuisde op haar twaalfde naar Nederland vanuit Oekraïne met haar familie. Vanaf 2000 tot 2005 en in 2010 vervulde ze de rol van Isabella Kortenaer in Goede tijden, slechte tijden. In 2008 behaalde Koblenko haar diploma voor de studie Politicologie. Ze was ook nog op televisie te zien in de programma’s Wie is de Mol?, De Slimste Mens  en Gevaarlijkste wegen van de wereld. Verder heeft ze nog gespeeld in veel films en series. Een paar voorbeelden hiervan zijn Van God los, Blind Date en Bloedverwanten.  

Het liefdesleven van Victoria Koblenko

Alhoewel Victoria en Evgeniy al jaren een setje zijn, hebben ze ook roerige tijden gekend. Het stel is zelfs een paar jaar uit elkaar geweest. Victoria trouwde toen bijna met een andere man! Aan Nouveau vertelde Victoria destijds hierover: ‘Ik had een andere relatie, een man met wie ik bijna was getrouwd. Blijkbaar had ik die afstand nodig. Het is gek hoe het leven loopt. En hoe je er soms geen grip op hebt. Toen ik bijna trouwde, had ik niet kunnen bedenken dat Lev en ik weer samen zouden zijn. En toen Lev en ik dat wel weer waren, kon ik me niet voorstellen dat ik bijna was getrouwd. Wat wil het leven je dan leren, hè?’ Gelukkig hebben de twee elkaar weer gevonden door middel van relatietherapie en zijn ze sterker dan ooit! Wat een fijn gezinnetje!

Gezin

Op Instagram trakteert Victoria Koblenko haar volgers op een zeldzame gezinsfoto, en wij kunnen er geen genoeg van krijgen! Victoria is al jaren samen met Evgeniy Levchenko. Samen hebben ze een zoontje Kiy. Victoria en Evgeniy houden Kiy zoveel mogelijk buiten de schijnwerpers, maar een tijd terug postte Victoria toch een te leuke gezinsfoto. Je ziet hem hier