100%NL Magazine Victoria Koblenko
Zie ook:
Delen

Victoria Koblenko deelt heftig bericht: ‘Vannacht naar de eerste hulp’

Victoria kijkt terug op een heftige en bewogen nacht. In een Instagramstory vertelt zij erover. Ook haar ervaring in het ziekenhuis legt zij uit...

Victoria Koblenko

Victoria Koblenko is een Nederlandse actrice, presentatrice en columniste van Oekraïense komaf. Door de jaren heen is Victoria in meerdere programma’s en films te zien geweest. Denk aan films als Fashion Chicks, F*ck de Liefde en Huisvrouwen bestaan niet en programma’s als Goede Tijden, Slechte tijden, Flikken Maastricht, Costa! en Kees & Co. 

Victoria heeft sinds 2003 een relatie met ex-profvoetballer Evgeniy Levchenko. In 2008 ging het stel uit elkaar, maar in 2015 kwamen zij toch weer bij elkaar. 8 augustus 2016 kregen zij samen een zoon: Kiy.

Eerste hulp

Vanmiddag deelde Victoria een heftige Instagramstory. ‘Vannacht naar de eerste hulp. Opgekruld in de foetus houding. Jammerend en misselijk van de pijn. Loosing my mind. Echt ik dacht flauw te gaan vallen. Bleken nierstenen te zijn’, schrijft zij. Vervolgens vertelt Victoria over haar ervaring in het ziekenhuis. ‘Super fijn geholpen hoor, al waren de eerste woorden van de arts: jij bent toch bekend van tv?’ In diezelfde Instagramstory vraagt Victoria haar volgers of dit normaal is.

Gelukkig gaat het nu weer beter met Victoria. Dit is wel even schrikken…

100%NL Magazine Victoria Koblenko100%NL Magazine Victoria Koblenko

Bron en Beeld: Instagram Victoria Koblenko

Delen

Meer over Victoria Koblenko

Zus van Max Verstappen laat volgers verdrinken in zoontje z'n blauwe ogen
Zus van Max Verstappen laat volgers verdrinken in zoontje z’n blauwe ogen
ZIEN: Victoria Koblenko deelt zwoele vakantiefoto's in nietsverhullende bikini
ZIEN: Victoria Koblenko deelt zwoele vakantiefoto’s in nietsverhullende bikini
Lees alle artikelen over Victoria Koblenko