100pmagazine_max_victoria_verstappen
Zie ook:
Delen

Zus van Max Verstappen laat volgers verdrinken in zoontje z’n blauwe ogen

Volgers gaan dagelijks uit hun dak wanneer Victoria Verstappen foto's van haar zoontjes plaatst. Dit keer lukt het haar weer, nadat zij een foto van haar jongste zoontje en zijn betoverende ogen deelt.

Victoria Verstappen

Kijk je weleens naar een race van Max Verstappen, dan heb je zijn twee jaar jongere zusje Victoria-Jane Verstappen vast wel een keer in de pitbox van Red Bull gespot. Net als Max is zij dol op racen. Hoewel Max en Victoria na de scheiding van hun ouders veel tijd los van elkaar hebben doorgebracht, hebben ze wel een hechte band samen. Victoria is al jaren samen met haar partner Tom Heuts en met hem kreeg zij twee kinderen, Luka en Lio. Max en Kelly brengen maar al te graag tijd met hun door. Zij zijn net terug van een mooie vakantie samen.

Blauwe ogen

Net als veel andere BN’ers, deelt Victoria ook regelmatig foto’s van haar twee kinderen op Instagram. Dit tot grote vreugde van ons en al haar volgers, want wat zijn Luka en Lio lief en knap. Dat kon ook niet anders, met twee zulke knappe ouders.

Dit keer deelde Victoria een foto van haar zoontjes in haar story en wij kregen gelijk een glimlach op ons gezicht. De eerste foto is van haar blije, oudste zoontje Luka. Hij had duidelijk zin in deze dag. De tweede foto hebben wij meerdere keren opnieuw afgespeeld en wel met een reden. Lio kijkt vanuit de wagen, met zijn blonde haren opzij gekamd, recht in de camera. Zijn stralende ogen vallen gelijk op. Deze zijn zo mooi blauw, dat je er bijna in verdrinkt. Wauw, wat hebben Victoria en Tom toch een knappe kinderen. Mooi gezin..

Bron en Beeld: Instagram Victoria Verstappen.

Delen

Meer over Victoria Koblenko

ZIEN: Victoria Koblenko deelt zwoele vakantiefoto's in nietsverhullende bikini
ZIEN: Victoria Koblenko deelt zwoele vakantiefoto’s in nietsverhullende bikini
Herken de BN'er! Weet jij wie dit is?
Herken de BN’er! Weet jij wie dit is?
Lees alle artikelen over Victoria Koblenko