100%NL Magazine Victoria Koblenko
Zie ook:
Delen

ZIEN: Victoria Koblenko deelt zwoele vakantiefoto’s in nietsverhullende bikini

Victoria Koblenko heeft haar volgers op Instagram verbluft met een aantal zwoele bikinifoto's in het zwembad!

Victoria Koblenko en haar gezin zijn momenteel heerlijk aan het genieten van een zonnige vakantie in Zanzibar. Op Instagram laat de mooie actrice haar volgers geregeld meegenieten van haar vakantie. Gisteren postte zij een aantal zwoele vakantiekiekjes in het zwembad, waarvan één met uitzicht vanuit het restaurant op het zwembad. De mensen in het restaurant hadden wel een heel bijzonder uitzicht…

Bijzonder uitzicht

Onder de reeks foto’s die Victoria op haar Instagram postte, schrijft ze: “Catch of the day of de foto dump van vandaag. Hoop niet dat ik de eetlust heb verpest van degene die in het restaurant zat met op het plafond het uitzicht op het zwembad ( laatste foto )”

Je ziet de foto’s hieronder (SWIPE):

Volgers van Victoria kunnen de foto’s wel waarderen. “Bahahahaha je bent geweldig; always making me smile.” schrijft iemand. Iemand anders reageert met: “Die hebben nix te klagen; fantastisch eten èn uitzicht”. Weer een andere volger schrijft: “mooie meid”.

Victoria ziet er in ieder geval prachtig uit én heeft een bikinibody waar je u tegen zegt!

Gezin

Victoria Koblenko (41) heeft een relatie met Evgeniy Levchenko (43). In 2004 kwam het stel elkaar tegen en hadden toen vier jaar een relatie. In 2008 werd de relatie verbroken. Ze hadden daarna nooit verwacht weer bij elkaar te komen. Maar in 2015 kwamen ze weer op elkaars pad. Een jaar later werd hun zoon Kiy geboren. Foto’s van dit leuke gezin zie je hier.

Bron en Beeld: Instagram Victoria Koblenko.

Delen

Meer over Victoria Koblenko

Victoria Koblenko deelt heftig bericht: 'Vannacht naar de eerste hulp'
Victoria Koblenko deelt heftig bericht: ‘Vannacht naar de eerste hulp’
Zus van Max Verstappen laat volgers verdrinken in zoontje z'n blauwe ogen
Zus van Max Verstappen laat volgers verdrinken in zoontje z’n blauwe ogen
Lees alle artikelen over Victoria Koblenko