100pmagazine_max_victoria_verstappen
Zie ook:
Delen

ZIEN: Victoria Verstappen deelt jeugdfoto’s met Max en dit is TÉ schattig!

Deze foto's zijn stuk voor stuk ongelooflijk schattig. Wat is dit toch leuk om terug te zien en wat een lief bericht van Victoria...

Victoria Verstappen

Kijk je weleens naar een race van Max Verstappen, dan heb je zijn twee jaar jongere zusje Victoria-Jane Verstappen vast wel een keer in de pitbox van Red Bull gespot. Net als Max is zij dol op racen. Hoewel Max en Victoria na de scheiding van hun ouders veel tijd los van elkaar hebben doorgebracht, hebben ze wel een hechte band samen. Toch hebben ze volgens Victoria geen typische broer-zusrelatie. ‘Het grappige is ook dat we nog nooit ruzie hebben gehad. Dat komt denk ik juist doordat we niet echt samen zijn opgegroeid’ vertelt Victoria.

Jeugdfoto’s

Victoria deelt dagelijks de leukste foto’s met haar volgers. Meestal zien wij mooie kiekjes van haar eigen gezin. Wat vaak opvalt en waar Victoria heel veel reacties over krijgt, is het feit dat haar zoontje onwijs veel op zijn oom Max lijkt. Zó leuk om te zien.

Nu deelde Victoria een hele reeks jeugdfoto’s met haar broer, want hij was voor de derde keer op rij wereldkampioen geworden en Victoria wilde in een bericht laten weten hoe trots zij op haar broer is. ‘Ik ben zo trots op jou, en onze familie, het team… Alles wat je bereikt hebt, en hopelijk nog veel meer’, is een deel van haar bericht. Wij kunnen geen genoeg krijgen van deze foto’s, want ze zijn stuk voor stuk zó leuk en schattig. Max en Victoria zijn nog niet veel veranderd. Geweldig om te zien dit.

Bron en Beeld: Instagram

Delen

Meer over Victoria Verstappen

SMELT: Zo ziet de pasgeboren dochter van Victoria Verstappen er nu uit
SMELT: Zo ziet de pasgeboren dochter van Victoria Verstappen er nu uit
Victoria Verstappen deelt vertederende beelden van gezinsshoot: 'Mooiste chaos ooit'
Victoria Verstappen deelt vertederende beelden van gezinsshoot: ‘Mooiste chaos ooit’
Lees alle artikelen over Victoria Verstappen

Meer over Max Verstappen

ZIEN: Vriendin Max Verstappen showt haar billen op het strand!
ZIEN: Vriendin Max Verstappen showt haar billen op het strand!
ZIEN: Innige foto van Max Verstappen en zijn oma gaat viral!
ZIEN: Innige foto van Max Verstappen en zijn oma gaat viral!
Lees alle artikelen over Max Verstappen