100pmagazine_max_victoria_verstappen
Zie ook:
Delen

SMELT: Victoria Verstappen deelt vertederende beelden van pasgeboren dochter

Onlangs werd Victoria moeder van een dochter en zij deelt nu de allerliefste beelden van haar lieverd.

Victoria Verstappen

Kijk je weleens naar een race van Max Verstappen, dan heb je zijn twee jaar jongere zusje Victoria-Jane Verstappen vast wel een keer in de pitbox van Red Bull gespot. Net als Max is zij dol op racen. Hoewel Max en Victoria na de scheiding van hun ouders veel tijd los van elkaar hebben doorgebracht, hebben ze wel een hechte band samen. Toch hebben ze volgens Victoria geen typische broer-zusrelatie. ‘Het grappige is ook dat we nog nooit ruzie hebben gehad. Dat komt denk ik juist doordat we niet echt samen zijn opgegroeid’ vertelt Victoria.

Hoera een dochter

Het afgelopen weekend maakte Victoria bekend dat zij voor de derde keer moeder is geworden. Dit keer van een meisje, Hailey. Victoria zit op een roze wolk en samen met haar mannen geniet zij van dit wondertje.

Op Instagram deelde Victoria wat beelden van haar pasgeboren dochtertje en daar smelten wij echt bij weg. ‘Zo verliefd op jou’, schrijft zij erbij. De moeder van Max en Victoria reageert: ‘Zo’n mooi poppetje. Oma is ook in love’ en ook de rest van Victoria’s volgers reageren vol lof op deze beelden. Hier kun je toch geen genoeg van krijgen?

Bron en Beeld: Instagram Victoria Verstappen

Delen

Meer over Victoria Verstappen

BABYNIEUWS: Victoria Verstappen bevallen van een dochter
BABYNIEUWS: Victoria Verstappen bevallen van een dochter
WAUW: Laatste loodjes voor hoogzwangere Victoria Verstappen
WAUW: Laatste loodjes voor hoogzwangere Victoria Verstappen
Lees alle artikelen over Victoria Verstappen