Kraantje Pappie en gezin 100pmagazine
Delen

VIDEO: Dochter Kraantje Pappie ontpopt zich tot ware entertainer!

Zo schattig! Maeve is net als haar vader een ware entertainer.

Kraantje Pappie

Kraantje Pappie is de artiestennaam van Alex van der Zouwen (1 juli 1986). Hij is bekend als Nederlands rapper en heeft een contract bij Noah’s Ark. Van der Zouwen brak door mijn zijn debuutalbum Crane. Vervolgens heeft hij nog meer succesvolle albums uitgebracht. Sinds maart 2021 is van der Zouwen onderdeel van The Streamers. 

Dochter Maeve

Kraantje Pappie en zijn vriendin Sarah zijn inmiddels al meer dan tien jaar bij elkaar, en nog altijd hartstikke gelukkig. Op 10 februari 2020 kregen ze een dochter genaamd Maeve Celine van der Zouwen. Kraantje plaatste destijds daarover op Instagram: ‘Alleen was ik oke, samen waren we beter, met jou zijn we compleet.’ Dochter Maeve is een echte fashion icoon en draagt de leukste outfits. Ook draagt ze vaak matching kleding met haar ouders.

Optreden

Maeve is net als haar vader een ware entertainer. Zo plaatste Kraantje eerder deze week een video van dochter Maeve waarin ze luid meezingt en danst op de muziek van haar papa, zo schattig! Daarbij schrijft Kraantje: “Young superstar in the making.” Wij zien al veel talent in de jonge Maeve en hopen dat ze later net zo succesvol wordt als haar vader. Je ziet de video hieronder.

Bron en Beeld: Instagram Kraantje Pappie

Delen

Meer over Kraantje Pappie

AAWH: Kraantje Pappie laat harten smelten met mierzoete foto's van dochter
AAWH: Kraantje Pappie laat harten smelten met mierzoete foto’s van dochter
Kraantje Pappie maakt geslacht tweede kindje bekend
Kraantje Pappie maakt geslacht tweede kindje bekend
Lees alle artikelen over Kraantje Pappie