100%NL Magazine Jan de Hoop
Zie ook:
Delen

VIDEO: Jan de Hoop in tranen bij afscheid RTL Ontbijtnieuws

Vanochtend heeft Jan de Hoop afscheid genomen van het RTL Ontbijtnieuws, en dat ging niet zonder tranen.

Jan de Hoop

Vrijwel dagelijks was Jan de Hoop (67) te zien als presentator van het RTL Ontbijtnieuws. De nieuwslezer, bekend om zijn droge humor, heeft vaak kleurrijke truien aan die zelfs matchen met zijn koffiemokken! Al jaren is hij het vaste gezicht van het RTL Ontbijtnieuws.

Vervanger

Na 33 jaar is nu het einde daar voor Jan de Hoop. Inmiddels is wel bekend wie zijn vervanger zal worden: Robbie Kammeijer zal het stokje van hem overnemen. Robbie Kammeijer: ‘Ik heb met volle overtuiging ‘ja’ gezegd en ik ben erg blij met de kans om het RTL Ontbijtnieuws eigen te mogen maken. Samen met het team ga ik werken aan hoe we onze kijkers zo goed mogelijk kunnen bijpraten aan de ontbijttafel.” Jan de Hoop: ‘Ik heb alle vertrouwen in Robbie. Hij komt in een warm bad terecht. Ik wens hem en het complete team veel succes.”

Afscheid

De dag waarvan Jan wist dat hij zou komen was vandaag hier: zijn afscheid van RTL Ontbijtnieuws. ‘Ik hoop dat ik droog houd tot het einde’, zei Jan nog toen het einde naderde. Hij deed ontzettend zijn best, maar Jan kon zijn tranen niet bedwingen. ‘Ik ben nog erger dan van Peperstraten’, grapte Jan nog.

Geëmotioneerd nam Jan afscheid, hij gaat nu genieten van zijn pensioen. Wij weten zeker dat heel Nederland mee heeft zitten snikken bij zijn afscheid. Bedankt Jan, voor alle mooie jaren!

Benieuwd naar de video van Jan? Die zie je hier.

 

Bron en Beeld: RTL, RTL Boulevard

Delen

Meer over Jan de Hoop

SMELT: Jan de Hoop zet zijn man in het zonnetje met een té lief bericht
SMELT: Jan de Hoop zet zijn man in het zonnetje met een té lief bericht
GEWELDIGE TERUGBLIK: Zo zag Jan de Hoop er 48 jaar geleden uit
GEWELDIGE TERUGBLIK: Zo zag Jan de Hoop er 48 jaar geleden uit
Lees alle artikelen over Jan de Hoop