100%NL Magazine Linda de Mol
Delen

VIDEO: Schoondochter Linda de Mol eerlijk over Playboy-shoot

Gaat na Jaimie Vaes, Chelsey Weimar een Playboy-shoot doen? Je ziet het hier.

Linda de Mol

Ze is al jaren de koningin van de televisie: Linda de Mol. Met verschillende succesvolle tv-formats en films op haar naam is Linda een ontzettende succesvolle vrouw. Uit een eerder huwelijk met Sander Vahle heeft Linda twee kinderen gekregen: zoon Julian en dochter Noa. Tegenwoordig kennen we Noa niet alleen als ‘dochter van’, maar maakt ze ook furore als sportpresentatrice en verslaggeefster. Ze laat zich niet snel uit het veld slaan of in verlegenheid brengen en juist die instelling zorgt ervoor dat heel Nederland dol is op Noa.

Chelsey Weimar

De schoondochter van Linda de Mol, Chelsey Weimar is een van de kandidaten van het spiksplinternieuwe seizoen van Expeditie Robinson. Sinds enige tijd gaat Chelsey Weimar met Julian Vahle, de zoon van Linda de Mol. Toch is Weimar écht niet alleen maar ‘het vriendinnetje van’. Nee, ze heeft zelf ook een aardige naam opgebouwd, in de modellenwereld. De 26-jarige schoonheid timmert al heel wat jaartjes aan de weg en werkte voor diverse merken.

Playboy-shoot

Tijdens de persdag van Expeditie Robinson vroeg verslaggever Jordi Versteegden van de Telegraaf aan Jaimie Vaes hoe zij de Playboy-shoot heeft ervaren. Naast Jaimie stond medakandiditaat, Chelsey Weimar. Vanzelfsprekend werd aan haar ook gevraagd of een Playboy-shoot iets voor haar is. Daarop antwoordde ze: “Nee ik denk niet dat ik het zou doen. Ja, ik voel de match niet. Ik kan het niet zo goed uitleggen, maar niets in mijn lichaam schreeuwt ja.”

De hele video zie je hier

Bron: Telegraaf. Beeld: Instagram Noa Vahle

Delen

Meer over Linda de Mol

FOTO'S: Linda de Mol en Jeroen Rietbergen innig gespot
FOTO’S: Linda de Mol en Jeroen Rietbergen innig gespot
Linda de Mol en ex Sander Vahle zetten elkaar op bijzondere wijze in het zonnetje
Linda de Mol en ex Sander Vahle zetten elkaar op bijzondere wijze in het zonnetje
Lees alle artikelen over Linda de Mol