100%NL Magazine Bibi Breijman
Zie ook:
Delen

VIDEO: Wegsmelten bij de schaterlach van Chester!

De aanstekelijke schaterlach van Chester laat ieders hart smelten!

Waylon en Bibi Breijman

Ze hebben een turbulente periode achter de rug maar zijn er sterker uit gekomen: Waylon en Bibi Breijman. Waylon bekende meerdere malen publiekelijk schuld aan vreemdgaan maar gelukkig streek Bibi over haar hart en besloot ze om hem nog een kans te geven.

Afgelopen week was het alweer 6 jaar geleden dat Waylon en Bibi elkaar leerden kennen tijdens de opnames van It Takes Two. Waylon besloot om die gelegenheid aan te grijpen om Bibi eens flink in het zonnetje te zetten en om een liefdesode aan haar te brengen. In een super romantische post schreef Waylon: ‘Ik laat je nooit meer gaan!’. Benieuwd naar de hele liefdesode? Die lees je hier!

Kinderen

En Waylon en Bibi hebben een hele goede reden om samen te blijven, want ze hebben twee schatten van kinderen: Teddy en Chester. Gelukkig voor ons deelt voornamelijk Bibi heel veel leuke foto’s en video’s van haar kinderen. Wij kunnen er geen genoeg van krijgen!

Schaterlach van Chester

De video die Bibi afgelopen week deelde is écht een van de leukste video’s die wij in lange tijd gezien hebben. Probeer deze video maar eens te kijken zonder in de lach te schieten!

We zien Chester de slappe lach hebben nadat hij door zijn grote zus Teddy aan het lachen wordt gemaakt. Zijn aanstekelijke lach is zó schattig! Hier kunnen wij wel uren naar luisteren!

 

 

 

Bron en Beeld: Instagram Bibi Breijman

Delen

Meer over Bibi Breijman

SMELT: Bibi Breijman laat heel Nederland glimlachen met foto van Teddy
SMELT: Bibi Breijman laat heel Nederland glimlachen met foto van Teddy
MOOI: Bibi Breijman showt echo en bijzonder moment
MOOI: Bibi Breijman showt echo en bijzonder moment
Lees alle artikelen over Bibi Breijman