100%NL Magazine Bibi Breijman

Bibi Breijman

Carrière

Bibi Breijman (6 juli 1991) is een Nederlandse televisiepersoonlijkheid, vlogger en zangeres. Ze werd bekend in Nederland door haar deelname aan het populaire programma Oh Oh Cherso dat in 2010 voor het eerst werd uitgezonden. In 2012 deed Bibi mee aan De Nationale IQ Test waar ze de derde plaats binnensleepte met een IQ van 132. Ook deed ze mee aan The Voice Of Holland in 2014 waar ze niet verder kwam dan de Blind Auditions en in 2017 won ze het zangprogramma It Takes 2 waar ze Waylon, haar huidige vriend, ontmoette. In 2020 was ze de winnaar van het programma Het Perfecte Plaatje.

Liefdesleven van Bibi Breijman

Bibi is sinds 2017 samen met zanger Waylon. Samen kregen ze 2 kinderen. De relatie van Waylon en Bibi leek altijd zo perfect, en als je social media moest geloven hadden de twee de grootste lol en leek er geen vuiltje aan de lucht. Maar niets bleek minder waar. Na berichtgeving van Yvonne Coldeweijer kwam de geruchtenstroom op gang en zou Waylon vreemd zijn geweest. Zelfs tijdens de zwangerschap van Bibi. In eerste instantie lieten Waylon en Bibi niets van zich horen, maar later kwam Waylon met een heftig statement waarin hij het boetekleed aan trok. ‘Ik ben een lul!’, schreef hij. Toch lijken de twee weer te werken aan hun relatie, mede voor de kinderen.

Kinderen

Bibi’s dochtertje Teddy is geliefd bij al haar volgers, maar Chester steelt nu ook al iedereen’s hart. Ook al wordt iedereen blij van Teddy’s vrolijke dansjes en verhalen, toch maakt Chester de mensen blij met zijn blije, aanstekelijke schaterlach. Bibi deelde twee foto’s van haar pasgeboren zoon, met daarbij: ‘Mijn lachende eitje’. Die hartverwarmende foto’s zie je hier.