100pmagazine_moniquesmit
Delen

VIDEO: Zó reageerden de kids van Monique op bekendmaking zwangerschap

Monique straalt als nooit te voren! Ook haar kids reageerden super enthousiast op de bekendmaking.

Monique Smit

Als wij zeggen Volendamse schone, zingen, presenteren en kleine kleutertjes dan zeggen jullie natuurlijk: Monique Smit! De alleskunner is naast haar drukke baan ook nog moeder van twee prachtige kinderen. Vorige week bracht Monique geweldig nieuws de wereld in. Zij genoot met haar gezin van een heerlijke werkvakantie in Turkije en met een geweldige strandfoto maakte zij bekend voor de derde keer zwanger te zijn. ‘Een kusje voor een broertje of een zusje..’, schreef zij erbij.

Babybuik

Monique liet vorige week weten dat zij al vier maanden zwanger is. Haar babybuikje is zelfs al te zien en Monique straalt. Om alles nóg leuker en feestelijker te maken, was Monique ook nog jarig op vakantie. Zij vierde dit met een prachtige foto in badpak en daarbij is haar babybuikje al te zien. ‘Op een extra bijzonder nieuw levensjaar’, schrijft Monique. De blonde Volendamse straalt als nooit tevoren en wij genieten er onwijs van. Wij kunnen niet wachten op de volgende foto’s van Monique’s babybuik..

Reactie kinderen

Ook haar kinderen vinden het fan-tas-tisch! In de video hieronder vertelt Monique alles over de bekendmaking en de reactie van de kinderen. Deze zie je hier.

 

Bron en Beeld: Instagram 100PMagazine

Delen

Meer over Monique Smit

GEZELLIGHEID: Monique Smit en nichtje Fem genieten samen op wintersport
GEZELLIGHEID: Monique Smit en nichtje Fem genieten samen op wintersport
FEEST: Monique Smit zet hotel hélemaal op z'n kop
FEEST: Monique Smit zet hotel hélemaal op z’n kop
Lees alle artikelen over Monique Smit