100%NL Magazine Naomi van As Sven Kramer

Binnenkijken in de gloednieuwe villa van Sven en Naomi!

Nog niet zo heel lang wonen Sven, Naomi en Kae in een prachtige villa in Amstelveen.

Sven Kramer en Naomi van As

Ze zijn al jaren samen en nog altijd smoorverliefd op elkaar: het sportkoppel Sven Kramer en Naomi van As. Samen hebben ze een een dochtertje: Kae Kramer. En binnenkort komt daar nog een kleintje bij, want Naomi is in verwachting van haar tweede kindje. Begin maart maakten Sven en Naomi het prachtige nieuws bekend op Instagram.

Splinternieuwe villa

Een paar jaar geleden kochten Sven en Naomi een groot stuk grond met daarop een boerderij. Het plan was toen al om de boerderij plat te gooien en daar een spiksplinternieuwe villa te plaatsen. Helaas voor Sven en Naomi liep het hele traject flinke vertraging op door problemen met de gemeente. Gelukkig werden deze opgelost en geniet het gezin nu met volle teugen van hun droomwoning.

De nieuwe woning van het gezin is een rietgedekte villa geworden, wat van de buitenkant al een en al luxe uitstraalt. Ook de binnenkant ziet er prachtig uit, dat zien we op foto’s en video’s die Naomi op haar Instagram deelt. Ook is er rondom het huis genoeg ruimte voor de avontuurlijke Kae om lekker uit te waaien en te spelen. Speciaal voor het oogappeltje van Sven en Naomi is er in de tuin ook een houten speelhuis geplaatst. ‘Leukste huisje’, schrijft Naomi bij een foto waarop Kae de boel aan het verkennen is. Wat een prachtige woning, tuin en een adembenemend uitzicht! Wij kunnen ons goed voorstellen dat Sven en Naomi met heel veel plezier hier wonen.

Beeld: Instagram Naomi van As, Bron: Weekend, Instagram Noami van As