100%NL Magazine Yolanthe Cabau
Zie ook:
Delen

Binnenkijken in de gigantische villa van Yolanthe!

Yolanthe woont tegenwoordig samen met haar gezinnetje in Los Angeles, maar wist je dat zij ook een villa heeft op deze tropische locatie?

Yolanthe Cabau

Ze reist van hot naar her, staat veel voor de camera en is een van de mooiste vrouwen van Nederland: Yolanthe Cabau van Kasbergen! Haar leven mag dan wel glamoureus zijn, toch is er één iemand die Yolanthe altijd alles doet vergeten, en dat is haar geliefde zoon Xess Xava. Yolanthe kreeg Xess Xava samen met Wesley Sneijder. De twee kregen in 2009 een relatie, trouwden een jaar later en in 2015 werd Xess Xava geboren. Helaas had het sprookje geen mooi einde, want Yolanthe en Wesley gingen in 2019 uit elkaar.

Villa op Ibiza

Ondanks het feit dat Yolanthe in Los Angeles woont, heeft ze ook nog een prachtige woning op het Spaanse eiland Ibiza. Het is een prachtige villa in echte Ibiza-stijl. Van een enorm zwembad om overdag in af te koelen tot een warme vuurplaats waar je in de avond gezellig kunt opwarmen; dit huis heeft het allemaal. En nog eens goed nieuws: Yolanthe verhuurt de prachtige villa ook. Dit is omdat Yolanthe en Xess Xava samen in Los Angeles wonen.

Mocht je de prachtige villa willen huren, dan zit hier wel een aardig prijskaartje aan. De villa gaat namelijk de verhuur in voor tussen de €10,000, – en €30.000,- per maand. Gelukkig zijn deze kosten nog enigszins te overzien. Er is namelijk plek voor maar liefst 22 gasten. Aan ruimte te kort zal je hier in ieder geval niet komen. Het huis beschikt namelijk over 3 jacuzzi’s, 2 bars, 11 slaapkamers, 7 badkamers, en niet 1 maar 2 (!) bioscopen.

Ben je benieuwd naar de foto’s van dit heuse paradijs? Klik dan op deze link

Delen

Meer over Yolanthe Cabau

Is déze Nederlandse artiest de nieuwe liefde van Yolanthe Cabau?
Is déze Nederlandse artiest de nieuwe liefde van Yolanthe Cabau?
Yolanthe deelt emotionele video en staat stil bij 60ste verjaardag 'Oma Syllie'
Yolanthe deelt emotionele video en staat stil bij 60ste verjaardag ‘Oma Syllie’
Lees alle artikelen over Yolanthe Cabau