Vitakraft helpt hondenorganisaties in Benelux met 20.000 kg hondenvoeding!
Delen

Vitakraft helpt hondenorganisaties in Benelux met 20.000 kg hondenvoeding!

Niet alleen wij mensen ervaren gevolgen van de coronacrisis, ook veel honden zitten in het nauw. Het is voor veel hondenopvangcentra een hele klus om aan voldoende hondenvoeding te komen in deze bijzondere tijd. Daarom heeft Vitakraft besloten om deze organisaties te hulp te schieten.

In december 2019 heeft Vitakraft een grote ‘Gunactie’ opgezet waarbij ruim 3.000 kg kattenvoeding is verdeeld over 12 organisaties. Dit jaar hebben ze besloten het nóg groter aan te pakken. Ook omdat de coronacrisis het nog moeilijker maakt voor deze organisaties. Ze gaan in Nederland en België maar liefst 20.000 kg hondenvoeding weggeven!

In totaal zal er 13.000 kg hondenvoeding in Nederland worden vergeven en 7.000 kg in België. Dit wordt over 30 organisaties verdeeld – 20 in Nederland en 10 in België – dit komt neer op 2/3 pallets hondenvoeding per organisatie.

Ken jij een hondenorganisatie die wel wat hulp kan gebruiken? Je kunt de organisatie nu opgeven via de website van Vitakraft. Op dinsdag 30 juni zal door middel van een videoboodschap bekend worden gemaakt welke organisaties kilo’s hondenvoeding krijgen.

Delen