100%NL Magazine Simon Keizer
Zie ook:
Delen

Volgers Annemarie sprakeloos door bijzondere toen & nu foto

Joa is alweer bijna een jaar het vierde gezinslid van Simon en Annemarie. Op Instagram deelt Annemarie een bijzondere toen&nu video.

Annemarie Keizer

Simon Keizer en Annemarie zijn al jaren een stel. Dit jaar vierden zij zelfs hun 10-jarig huwelijksjubileum. Samen kregen zij twee lieve kinderen, Kiki en Joa. Simon en Annemarie brengen zoveel mogelijk tijd met hun kinderen door en ondanks het feit dat zij hun gezichtjes niet laten zien, delen zij dagelijks wel veel foto’s van de kinderen. Wij en alle andere volgers genieten daar iedere dag weer van.

Bijzondere throwback

Annemarie en Simon’s zoontje Joa is alweer bijna 1 jaar oud en hun gezin is daarbij alweer bijna een jaar compleet. Op Instagram deelde Annemarie vorige week al een bijzondere throwback en ook dit keer deelt zij een prachtige toen & nu foto. Een jaar geleden was Annemarie nog zwanger van Joa en nu heeft zij hem in haar armen. Allebei de foto’s zijn op dezelfde plek voor de kerstboom genomen. Prachtig en zo leuk om dat verschil te zien. ‘Wat mooi gedaan , geniet van elkaar’ en ‘Annemarie fijne feestdagen. Mooi en leuk gedaan Annemarie’, schrijven twee volgers. Daar zijn wij het helemaal mee eens. Wat een geluk..

Bron en Beeld: Instagram Annemarie Keizer.

Delen

Meer over Annemarie Keizer

Binnenkijken in het paleis van Simon en Annemarie Keizer!
Binnenkijken in het paleis van Simon en Annemarie Keizer!
Annemarie Keizer kiest voor zichzelf: 'Loslaten vind ik moeilijk.'
Annemarie Keizer kiest voor zichzelf: ‘Loslaten vind ik moeilijk.’
Lees alle artikelen over Annemarie Keizer