100%NL Magazine Simon Keizer
Zie ook:
Delen

SCHATTIG: Simon Keizer en Joa in matching outfits

Simon genoot afgelopen weekend samen met zijn kinderen van de voetbalwedstrijd. De matching outfit van vader en zoon maakt het zo bijzonder.

Simon Keizer

In hartje Volendam wonen Simon en Annemarie Keizer. Op jonge leeftijd werd Simon Keizer al bekend. Eerst als vriend van Jan Smit, maar al vrij snel daarna brak hij samen met Nick Schilder door. Sindsdien is het duo Nick & Simon razend populair en niet meer uit de Nederlandse muziekindustrie weg te denken. Na 17 jaar de Nederlandse hitlijsten te hebben gedomineerd maakten Nick en Simon op 26 augustus 2022 bekend uit elkaar te gaan.

Matching met Joa

In huize Keizer wordt regelmatig voetbal gekeken en nu met het WK doet het gezin er graag een stapje bovenop. Het Nederlands elftal heeft al vier wedstrijden gespeeld en zitten daarmee in de kwartfinale. Simon en zijn kinderen wilden het Nederlands elftal op en top supporten en daarom trokken zij matching outfits aan. Zowel Simon als Joa keken de wedstrijd in hetzelfde oranje t-shirt. Dochter Kiki zat aan zijn andere zijde, maar zij droeg een oranje hoofdband. Wat een top foto is dit en wat een heerlijke support zo in deze matching outfits. Wij kunnen er geen genoeg van krijgen en Annemarie’s volgers duidelijk ook niet. ‘Wat een familiegeluk’ en ‘Wat is jullie zoontje alweer groot! Mooi plaatje zo saampjes!’, zijn wat leuke reacties.

https://www.instagram.com/p/Clt1nfkLUiV/?utm_source=ig_web_copy_link

Bron en Beeld: Instagram Annemarie Keizer.

Delen

Meer over Simon Keizer

FANS OPGELET: Naast een nieuwe single nóg meer geweldig nieuws voor Simon Keizer
FANS OPGELET: Naast een nieuwe single nóg meer geweldig nieuws voor Simon Keizer
Zoon van Simon Keizer treedt in de muzikale voetsporen van zijn vader!
Zoon van Simon Keizer treedt in de muzikale voetsporen van zijn vader!
Lees alle artikelen over Simon Keizer