100%NL Magazine Simon Keizer
Zie ook:
Delen

FOTO: Annemarie Keizer deelt zeldzame foto van gezicht zoon Joa

Op Instagram deelt Annemarie een zeldzame foto van het gezicht van haar zoon Joa.

Annemarie Keizer

De blonde Volendamse is al jaren getrouwd met haar jeugdliefde Simon Keizer. Samen hebben Simon en Annemarie een prachtig gezin met hun twee kinderen Kiki en Joa. Samen woont het gezin Keizer in een vrijstaande villa in Volendam. Binnenkijken in de villa van Simon en Annemarie doe je hier,

Nog een paar dagen en dan viert de Sinterklaas zijn verjaardag. Kindjes door het hele land zijn al een paar weken in de ban van de Goedheiligman en zetten dan ook soms hun schoentje. Zo ook Kiki Keizer, zij mocht een paar weken geleden haar schoentje voor de haard zetten. Een spannend moment, want zou Sinterklaas wel bij haar langskomen? Uit volle borst zong de kleine Kiki een lied voor de Sint en zijn pieten. Wat een lief gezicht!

Zeldzame foto

Simon en Annemarie hechten veel waarde aan de privacy van hun kinderen. Zo laten ze dan ook nooit de gezichtjes van de twee zien. Tot vandaag!

Op Instagram deelt Annemarie een te zoete, maar ook zeldzame foto van het gezicht van Joa. Wat een knappe vent is het toch. Hij heeft precies de ogen van zijn moeder.

Benieuwd hoe de kleine Joa eruit ziet? Dat zie je hieronder.

Bron en Beeld: Instagram Annemarie Keizer

Delen

Meer over Annemarie Keizer

Binnenkijken in het paleis van Simon en Annemarie Keizer!
Binnenkijken in het paleis van Simon en Annemarie Keizer!
Annemarie Keizer kiest voor zichzelf: 'Loslaten vind ik moeilijk.'
Annemarie Keizer kiest voor zichzelf: ‘Loslaten vind ik moeilijk.’
Lees alle artikelen over Annemarie Keizer