Volgers smelten weg bij vakantiekiekjes Monique Smit
Zie ook:
Delen

Volgers smelten weg bij vakantiekiekjes Monique Smit

Daarbij deelt Monique ook een hilarische en herkenbare zwangerschapskwaal, waar zij in die extreme hitte mee te maken krijgt.

Monique Smit

Als wij zeggen Volendamse schone, zingen, presenteren en kleine kleutertjes dan zeggen jullie natuurlijk: Monique Smit! De alleskunner is naast haar drukke baan ook nog moeder van twee prachtige kinderen. Enkele maanden geleden bracht Monique geweldig nieuws de wereld in. Zij genoot met haar gezin van een heerlijke werkvakantie in Turkije en met een geweldige strandfoto maakte zij bekend voor de derde keer zwanger te zijn. ‘Een kusje voor een broertje of een zusje..’, schreef zij erbij. Monique zit al maanden op een wolk!

Vakantiekiekjes

De vakantie van Monique en haar gezin is om jaloers op te worden. Eerst reden zij samen naar Oostenrijk, om daar te genieten van activiteiten en de mooie omgeving. Vervolgens reden zij samen door naar Italië. Het Gardameer om precies te zijn. Monique deelt nu een reeks foto’s waarbij wij en al haar volgers wegsmelten. Die knappe, lieve en vrolijke koppies van Noah en Luca zijn toch fantastisch? ‘Op vakantie met kids! Heel hard genieten en hard werken te gelijk. Of niet dan? Maar deze koppies zijn toch goud waard’, schrijft zij.

Zwangerschapskwaaltje

Waar Monique ook last van heeft, is een zwangerschapskwaaltje. Zij zit namelijk in haar laatste trimester en aangezien het hartstikke warm is in Italië, trekt al het vocht naar haar voeten. De laatste post op Instagram is dan ook een foto van haar opgezwollen voeten. Nog even de beentjes omhoog, Monique.

https://www.instagram.com/p/CwPVw5Uo8Lx/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MzRlODBiNWFlZA==

Bron en Beeld: Instagram Monique Smit

Delen

Meer over Monique Smit

Monique Smit deelt geweldig nieuws over oudste zoon Noah
Monique Smit deelt geweldig nieuws over oudste zoon Noah
Déze vakantiefoto's van Monique Smit en haar gezin zijn echt adembenemend mooi
Déze vakantiefoto’s van Monique Smit en haar gezin zijn echt adembenemend mooi
Lees alle artikelen over Monique Smit