100%NL Magazine Anouk
Zie ook:
Delen

Vriend Anouk laat weten: ‘Bedankt voor alle goede momenten’

Vandaag is het de verjaardag van niemand minder dan zangeres Anouk! Haar vriend Dominique laat op Instagram weten: 'Bedankt voor alle goede momenten die je mij hebt gebracht.'

Dominique

Het is alweer een aantal jaar geleden dat zangeres Anouk de liefde vond bij Dominique Schemmekes. Samen hebben ze een dochter Jelizah. En hoe leuk: de schattige Jelizah heeft nu al net zoveel talent als haar muzikale moeder! Een tijdje geleden deelde Anouk een hartverwarmende video waarop Anouk en Jelizah samen de sterren van de hemel zingen. Te lief!

Gezin met Anouk

Uit eerdere relaties kreeg Anouk nog vijf kinderen. Anouk is dus de trotse moeder van zes kinderen! Haar oudste drie kinderen kreeg ze met haar ex Remon Stotijn. Haar vierde kind, zoon Jesiah, kreeg ze met rapper Unorthadox. Vervolgens kreeg ze met haar ex Seraino zoon Sion.

Benieuwd hoe de kinderen van Anouk er vandaag de dag uit zien? Dat zie je hier!

Jarig!

Vandaag is het de verjaardag van Anouk, ze mag alweer 47 kaarsjes uitblazen. Anouk wordt door talloze familieleden en vrienden gefeliciteerd. Zo schrijft haar grote liefde Dominique ook een liefdevol bericht.

‘Bedankt voor alle goede momenten die je mij hebt gebracht. Gefeliciteerd, lieverd. Ik wens je het allerbeste.’ Bij dit mooie bericht plaatst Dominique ook een foto van Anouk, die zie je hieronder.

Bron en Beeld: Instagram Dominique Schemmekes

Delen

Meer over Anouk

LEZEN: Anouk deelt opvallend bericht en fans maken zich grote zorgen
LEZEN: Anouk deelt opvallend bericht en fans maken zich grote zorgen
WOW: Anouk bijna onherkenbaar door nieuwe look
WOW: Anouk bijna onherkenbaar door nieuwe look
Lees alle artikelen over Anouk