100%NL Magazine Tabitha

ZIEN: Déze mooie man is de vriend van Tabitha!

Zangeres Tabitha is al bijna 3 jaar gelukkig met haar vriend Mauron. Scroll naar beneden om te zien hoe de vriend van Tabitha eruit ziet!

Tabitha is inmiddels 28 jaar oud maar heeft al vele hits op haar naam staan. ‘Is Dit Over’, ‘Hij is van Mij’ en ‘Slapen met het Licht aan’ zijn verschillende hits van onder andere Tabitha.

Ook doet Tabitha mee aan het populaire programma ‘Beste Zangers’. Gisteren stond Tabitha centraal tijdens de aflevering van Beste Zangers. Miss Montreal, Stef Bos, Wulf, Milow, Diggy Dex en Suzan & Freek brachten allemaal muzikale odes aan Tabitha.

Inmiddels is Tabitha al bijna 3 jaar gelukkig in de liefde, ze heeft een relatie met de aantrekkelijke Mauron Vlaar. Regelmatig deelt Tabitha de leukste foto’s van hen twee waardoor wij ook een beetje kunnen meegenieten van het liefdesgeluk. ‘Dankjewel voor je geduld, liefde en kracht de afgelopen jaren. Jeetje wat zijn we gegroeid en ben ik je zo ontzettend dankbaar voor alles’, schreef Tabitha vorig jaar over Mauron. Wat een knap stel zeg!

Bron en Beeld: Instagram