100%NL Magazine VVAL
Zie ook:
Delen

Vrienden van Amstel Live is weer één groot spektakel!

Een van de meest populaire concerten van Nederland is gister weer begonnen! Veel Nederlandse artiesten hebben zich weer klaar gemaakt voor 12 dagen feest in Ahoy Rotterdam met Vrienden van Amstel Live. En zo ging het er gister aan toe!

De avond bestond in totaal uit maar liefst 18 acts. Onder andere Nick Simon, Thomas Acda, BLØF, Chef’ Special, Typhoon, Krezip, Snelle, Diggy Dex, André Hazes, Guus Meeuwis en Maan betreden het podium deze dagen en 100%NL Magazine was erbij!

En met 18 acts van topniveau kan het natuurlijk niet anders dat het dak eraf ging! Krezip is weer terug van weggeweest, het duet van Bløf met Maan is er een om nooit meer te vergeten en Nick en Simon waren fantastische gastheren!

André Hazes plaatste gister al een paar leuke foto’s van het concert waar hij op te zien is met Nick Schilder en Paskal van de band Bløf. Ook Nick Schilder zelf staat proostend op de foto met een paar mede-artiesten. Als grote verrassing deed Di-rect ook zijn intrede en deed een unieke samenwerking met Kensington! Zijn jullie dit jaar ook weer van de partij?

Bron: Instagram | Beeld: Instagram

Delen