100%NL Magazine Freek Vonk
Zie ook:
Delen

Vriendin Freek Vonk bezorgt volgers rode oortjes in doorschijnende top

Franka Vedder deelt regelmatig de mooiste kiekjes van zichzelf. Dit keer is het een foto waarbij zij poseert in sportkleding. De spottop schijnt alleen wel iets door.

Freek Vonk

Hij is de meest bekende bioloog van ons land: Freek Vonk! Daarnaast heeft hij ook nog zijn eigen televisieprogramma’s, geeft hij live-shows en is hij daarnaast ook nog bijzonder hoogleraar. Freek kan alles!

Relatie met Franka

Alweer een hele tijd zijn Freek Vonk en Franka Vedder een setje. Franka is zelf ook geen onbekende, zij is de eigenaar en oprichtster van het sieradenmerk Franky Amsterdam.

Vanaf het moment dat de twee samen zijn beleven ze de mooiste avonturen. Zo hebben zij al heel veel mooie reizen met elkaar gemaakt naar onder andere Afrika, Mexico en Amerika.

Doorschijnende top

Franka is een onwijs knappe vrouw en zij deelt regelmatig de mooiste foto’s van zichzelf, of met haar grote liefde. Dit keer deelt zij een foto vanuit de kleedkamer in de sportschool. In sportlegging en doorschijnende sportbh poseert zij in de spiegel. Franka heeft in ieder geval wel een afgetraind lichaam waar menig vrouw jaloers op is. Goed bezig!

Bron en Beeld: Instagram Franky Vedder.

Delen

Meer over Freek Vonk

OEI: Opnieuw een pijnlijke beet voor Freek Vonk in zee
OEI: Opnieuw een pijnlijke beet voor Freek Vonk in zee
ZIEN: Freek Vonk reageert op liefdesnieuws van zijn ex Franka Vedder
ZIEN: Freek Vonk reageert op liefdesnieuws van zijn ex Franka Vedder
Lees alle artikelen over Freek Vonk