rob kemps liefde
Zie ook:
Delen

Vriendin Rob Kemps deelt fantastisch babynieuws

Stephanie is razend enthousiast en ongelooflijk trots. Dit blije babynieuws deelt zij maar wat graag met de wereld.

Rob Kemps

Als Rob helemaal opgaat in zijn type ‘Snollebollekes’ is niets hem te gek en gaat het dak er altijd af! ‘Ik zie ze links, ik zie ze rechts, ik krijg er geen genoeg van, ik ben knots- knettergek. Van Vrouwkes!’.

Nieuwe vriendin Stephanie

En van ‘vrouwkes’, dat houdt Rob zeker. Na een relatie van zes jaar brak hij een paar maanden geleden met zijn vriendin Miriam. Samen kregen Rob en Miriam twee kinderen: zoon Manu en dochter Lola. Lola was nog maar een paar maanden oud toen Rob besloot dat Miriam niet zijn ware liefde was. Al vrij snel daarna vond Rob de liefde bij Stephanie Klaver. Na een paar weken stilte besloot het kersverse koppel om ‘insta-official’ te worden en sindsdien delen de twee regelmatig verliefde kiekjes van zichzelf.

Babynieuws

Vandaag deelde Stephanie prachtig babynieuws met de wereld, want zij wordt opnieuw tante. Zij deelt een foto van haar zwangere zus in haar Instagramstory en daarbij schrijft zij: ‘Mijn lieve zusje is zwanger! Ik word weer tante!! Het leukste wat er is.’ Wat een mooi nieuws is dit en wat is Stephanie trots.

100%NL Magazine Stephanie Klaver

Bron en Beeld: Instagram Stephanie Klaver

Delen

Meer over Rob Kemps

Stephanie Klaver onthult waarom ze nog niet samenwoont met Rob Kemps
Stephanie Klaver onthult waarom ze nog niet samenwoont met Rob Kemps
WOW: Te gekke carrièreswitch voor Rob Kemps
WOW: Te gekke carrièreswitch voor Rob Kemps
Lees alle artikelen over Rob Kemps