100%NL Magazine Claudia de Breij
Zie ook:
Delen

Knappe koppen: dít is de leuke vrouw van Claudia de Breij!

Claudia de Breij is alweer een aantal jaar gelukkig met haar vrouw Jessica. Benieuwd hoe zij eruit ziet? Dat zie je hier!

Claudia de Breij

De goedlachse Claudia de Breij kennen we natuurlijk allemaal als zangers, schrijfster, radio-dj, cabaretière en presentatrice. Daarnaast zien we Claudia ook regelmatig voorbij komen op tv.

Ook is Claudia dit jaar te zien als een van de deelnemers in het immens populaire programma de Beste Zangers. Gisteren werd zij door haar collega’s liefdevol toegezongen, het werd een prachtige avond.

De Beste Zangers zie je iedere donderdagavond om 20.35 uur op NPO1.

Vrouw Jessica

In 2005 stapte Claudia voor het eerst in het huwelijksbootje, toen met Conny Kraaijeveld. Samen kregen Claudia en Conny een zoon genaamd Bing. Helaas voor het stel mocht het niet zo zijn en besloten Claudia en Conny om in 2011 te scheiden.

Gelukkig vond Claudia daarna opnieuw de liefde, deze keer bij de blonde Jessica. Net als Claudia is Jessica schrijfster. Ook Jessica heeft een kind uit een vorige relatie, samen vormen ze een hecht samengesteld gezin.

In 2016 stapte Claudia voor de tweede keer in het huwelijksbootje, met Jessica. Ze schreef hier eerder over: ‘Onder de bezielende leiding van Paulien Cornelisse ben ik vandaag getrouwd met mijn grote liefde Jessica van Geel op het mooie Schiermonnikoog. In aanwezigheid van de mensen van wie we houden, onze familie, vrienden en vooral onze kinderen én hun andere moeders. We zijn zielsgelukkig met onze extended family en elkaar.’

Benieuwd naar de leuke vrouw van Claudia? Die zie je hieronder!

Bron en Beeld: Instagram Claudia de Breij

Delen