100%NL Magazine Chantal Janzen bobby
Zie ook:
Delen

Wakker worden met Chantal Janzen: ontbijt op bed met Bobby!

Het is zondagochtend en dus worden we lekker langzaam wakker. Des te leuker om dat samen met Chantal Janzen te doen, die verrast werd met een ontbijtje op bed, samen met Bobby!

Snurkfoto

Chantal Janzen is wellicht één van de hardst werkende vrouw van Nederland. Verschillende televisie programma’s, liveshows, een eigen magazine, een eigen winkel én niet te vergeten: een groot gezin. Chantal is een bezige bij! Het is daarom niet zo gek dat de presentatrice haar uurtjes slaap hard nodig heeft…

Toen Chantal’s man Marco een tijdje geleden wakker werd zag hij Chantal met open mond slapen. Hij vond het zo’n grappig gezicht dat hij er een foto van maakte. ‘Zo vind ik je het leukst’, appte hij later naar Chantal. De foto ging viral en kreeg ontzettend veel reacties.

Woning in Amsterdam

Samen met haar man Marco, zoons James en Bobby woont Chantal in een prachtig herenhuis in Amsterdam. De woning is prachtig ingericht met rustige, neutrale kleuren, een grote leefkeuken en heerlijke woonkamer.

Benieuwd naar hoe het huis van Chantal eruit ziet? Dat zie je hier!

Ontbijt op bed met Bobby!

Afgelopen week werd Chantal Janzen heerlijk uitgerust wakker, samen met haar jongste zoon Bobby. De kleine deugniet lijkt sprekend op zijn moeder met zijn blonde haren en blauwe ogen. Wat een schatje!

Op Instagram deelde Chantal een hele lieve foto, van een net wakker wordende Bobby, die samen met zijn moeder geniet van een ontbijt op bed. Jaloers!

100%NL Magazine Chantal Janzen

Bron en Beeld: Instagram Chantal Janzen

Delen

Meer over Chantal Janzen

Chantal Janzen verdrietig om haar jongste zoon Bobby
Chantal Janzen verdrietig om haar jongste zoon Bobby
AAWH: Chantal Janzen laat alle harten smelten met foto van jongste zoon
AAWH: Chantal Janzen laat alle harten smelten met foto van jongste zoon
Lees alle artikelen over Chantal Janzen