100%NL Magazine Danny Froger en Ann Dominique Wilten
Zie ook:
Delen

WAUW: Ann Dominique straalt met dochters in roze matching outfits

Dat Ann Dominique en haar dochters alledrie prachtig zijn, wisten wij al, maar deze fotoreeks is echt ongelooflijk mooi!

Gezin

Het mooie gezin van Ann Dominique Wilten en Danny Froger is er een om een blij gevoel en een glimlach van op je gezicht te krijgen. Danny en Ann Dominique zijn al heel wat jaren samen en in die periode hebben zij heel veel mooie dingen bereikt en meegemaakt. Zo kregen zij in die zes jaar twee dochters, Fallon en Scottie. Ook hebben zij samen een hond, Sjaak. Dat niet alleen, ook is het stel meerdere keren verhuisd, hebben zij genoten van veel prachtige vakanties en hebben zij mooie momenten met vrienden en familie beleefd.

Scottie en Fallon

Wanneer Scottie en Fallon verschijnen op Instagram, worden all Ann Dominique en Danny’s volgers blij. De meiden laten alle harten smelten en zij verblijden iedereen dagelijks met hun mooie glimlach, hun ondeugende koppies en volle bos haar.

Matching outfits

Ann Dominique deelt regelmatig foto’s met haar dochters samen en zo nu en dan stralen zij in matching outfits. Dit vinden wij en al haar volgers zo leuk om te zien. Ook dit keer droegen moeder en dochters dezelfde, roze outfits. Wat een prachtig plaatje en wat zijn dit toch drie mooie meiden. Wat zal Danny trots zijn!

Bron en Beeld: Instagram Ann Dominique Wilten.

Delen

Meer over Ann Dominique

SMELT: Fallon Froger ontpopt zich als ware entertainer
SMELT: Fallon Froger ontpopt zich als ware entertainer
Fallon Froger neemt volgers mee in een schattige make-up video
Fallon Froger neemt volgers mee in een schattige make-up video
Lees alle artikelen over Ann Dominique