100%NL magazine Kim Kotter
Zie ook:
Delen

WAUW: Kim Kötter deelt prachtige geboortevideo van zoontje Ted

Vanochtend bracht Kim Kötter het mooie nieuws naar buiten dat ze bevallen is van een derde zoontje. Zojuist plaatste Kim een prachtige video over de geboorte van Ted.

Derde zoontje Ted

Het lange wachten is eindelijk voorbij en nu zijn Jaap en Kim opnieuw ouders geworden van een prachtige zoon. Dit liet het gelukkige stel vanochtend weten. Hij heeft de prachtige naam Ted gekregen.

Kim: ‘Eindelijk is hij daar! Op 23 februari om 22.06u is onze jongste zoon geboren. (53cm en 3848gram). Onze droom is uitgekomen. 3 gezonde zoons. Muck en Youp zijn de meest trotse broers op aarde. Een wonder! En dat is direct de betekenis van zijn naam. (Officieel godsgeschenk) Mogen we aan jullie voorstellen onze zoon: TED Siewertsz van Reesema. We zijn intens verliefd.’

Video

‘De video van de geboorte van Ted staat online!’, jubelt Kim op haar Instagram. En wát voor video… Voordat je gaat kijken waarschuwen we je alvast: pak de tissues maar! Op de video zien we hoe de ouders genieten van hun kersverse zoontje, wat een geluk. Ook zien we een emotionele Kim haar familieleden bellen om te vertellen dat Ted is gearriveerd!

En net dat je dacht dat je tranen opgedroogd waren, laat Kim ook het moment zien waar haar twee oudste zoontjes hun broertje ontmoeten. Wát een waardevolle video.

Bron en Beeld: YouTube kanaal Kim Kötter

Delen

Meer over Kim Kötter

Geweldig babynieuws voor Kim Kötter: 'Je bent zooo welkom!'
Geweldig babynieuws voor Kim Kötter: ‘Je bent zooo welkom!’
Kim Kötter trots en blij: 'Het is een drieling. Kunnen niet wachten!'
Kim Kötter trots en blij: ‘Het is een drieling. Kunnen niet wachten!’
Lees alle artikelen over Kim Kötter