100Pmagazine_lindadeMol
Zie ook:
Delen

Wauw: Linda de Mol vangt Oekraïense vluchtelingen op bij haar thuis!

Sinds januari woont Linda alleen in de woning, nadat zij en haar partner Jeroen Rietbergen uit elkaar gingen. Nu is daar verandering in gekomen en heeft ze haar huis opengezet voor Oekraïense vluchtelingen.

Linda de Mol

De afgelopen maanden waren zware tijden voor Linda. Nadat dat haar ex Jeroen Rietbergen beschuldigd werd van van seksueel grensoverschrijdend gedrag bij de Voice of Holland, leefde ze in een nachtmerrie. Zo schreef ze een aantal maanden terug: “Sinds een paar dagen zit ik in een verschrikkelijke nachtmerrie. Ik heb inmiddels mijn relatie verbroken, Jeroen woont niet meer bij mij. Mijn werkzaamheden leg ik de komende tijd neer in de hoop dit een plek te kunnen geven en ik vraag iedereen mijn gezin met rust te laten.” Nu weer enige tijd verder probeert Linda haar leven beetje bij beetje weer op te pakken.  Zo is ze voorzichtig begonnen met het werken aan haar nieuwe serie, ook is de tv-presentatrice druk met het opvangen van een gevlucht gezin uit Oekraïne.

Thuis bij Linda

Linda de Mol heeft vijf Oekraïense vluchtelingen opgevangen in haar villa in Het Gooi. Dat bevestigt haar manager na berichtgeving van tijdschrift Weekend. “Linda heeft in totaal vijf mensen in huis genomen. Een moeder die gevlucht is met haar drie jonge kinderen. Een zoon van 15, een dochter van 8 en nog een baby.” Goed bezig Linda!

Steun

Tijdens de rottijd die Linda doorbracht heeft ze gelukkig wel veel steun gekregen. Zo schreef ze eerder “Toch wil ik hier even reageren om al die lieve mensen te bedanken die de lichtpuntjes in een heel groot zwart zijn. Ik krijgt honderden kaarten met de liefste teksten, duizenden appjes en mails van lezers om me eenhart onder de riem te steken.”

Beeld: ANP | Bron: WEEKEND blad

Delen

Meer over Linda de Mol

Linda de Mol en ex Sander Vahle zetten elkaar op bijzondere wijze in het zonnetje
Linda de Mol en ex Sander Vahle zetten elkaar op bijzondere wijze in het zonnetje
Linda de Mol doet boekje open: 'Emotioneel wiebelig'
Linda de Mol doet boekje open: ‘Emotioneel wiebelig’
Lees alle artikelen over Linda de Mol