100%NL Magazine prinses Alexia
Zie ook:
Delen

WAUW: Prinses Alexia steelt opnieuw de show tijdens jaarlijks fotomoment

Het jaarlijkse fotomoment tijdens de zomersessie voor het Koninklijk gezin zit er weer op. Alle gezinsleden zagen er prachtig uit, maar toch wist Prinses Alexia opnieuw de show te stelen.

Jaarlijks fotomoment Koninklijk gezin

Als Nederlanders zijn we apetrots op ons Koningshuis. Keer op keer weet het Koninlijk gezin ons betoveren met hun charme en warmte. Koning Willem-Alexander, Koningin Máxima en hun drie prachtige dochters Amalia, Alexia en Ariane vormen een hecht en liefdevol gezin samen.

Prinses Alexia

Tijdens eerdere fotosessies was het ook Prinses Alexia die keer op keer de ogen op haar wist te richten. Ook deze keer is het weer raak. De middelste dochter van Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima zag er weer prachtig uit. Maar haar koperkleurige lokken poseerde ze galant voor de camera’s.

Voor de gelegenheid droeg Alexia een lange jurk van het merk Sézane. Het is een halflange gebreide jurk, zonder mouwen. Alexia combineerde de jurk met een bijpassende blazer, het maakte de look helemaal af! Wil je ook in dezelfde jurk stralen als Alexia? Je shopt hem hier!

Het was niet alleen Prinses Alexia die er beeldig uit zag tijdens de fotosessie, natuurlijk zagen haar ouders en zussen er ook prachtig uit. Wat een mooi gezin is het toch! Koning Willem-Alexander mag zich gelukkig prijzen met 4 van zulke mooie dames om zich heen!

100%NL Magazine Koninklijk Huis ANP

 

Beeld: ANP Foto

Delen

Meer over Prinses Alexia

Johan Derksen spreekt zich uit over Prinses Alexia
Johan Derksen spreekt zich uit over Prinses Alexia “Lekker kontje”
Lees alle artikelen over Prinses Alexia