100%NL Magazine Suzan en Freek
Zie ook:
Delen

WAUW: Suzan en Freek schitteren op Italiaanse bruiloft

Suzan en Freek hebben een adembenemende foto op Instagram gedeeld, waarop ze er stralend uitzien tijdens een zonnige bruiloft in Italië.

Suzan en Freek

‘Als het Avond is’, ‘Blauwe Dag’ en ‘Goud’ zijn slechts enkele hits op naam van Suzan & Freek. Het duo begon hun carrière op YouTube maar zijn inmiddels uitgegroeid tot een van de meest succesvolle muzikale duo’s.

Naast hun eigen optredens en concerten zijn Suzan & Freek ook soms te vinden op het podium van De Vrienden van Amstel Live en maakten ze een tijdje deel uit van het dynamische gezelschap The Streamers.

Getrouwd

De twee blijken niet alleen op muzikaal gebied een gouden duo, ook op het liefdesgebied. De twee zijn al jaren een liefdeskoppel en sinds kort ook een getrouwd stel! Op 2 december 2023 gaven Suzan en Freek elkaar het ja-woord ten overstaande van hun familie en vrienden. Het was een prachtige dag waar het stel nog vaak aan zal terugdenken.

Italiaanse bruiloft

Suzan en Freek hebben een adembenemende foto op Instagram gedeeld, waarop ze er prachtig uitzien tijdens een zonnig weekend in Italië. In elegante outfits stralen ze op de bruiloft van hun dierbare vrienden Nina Warink en Kalvijn. Daarbij schrijven ze “Heerlijk weekend gehad in Italië op de prachtige bruiloft van onze lieve vrienden.” Je ziet de foto hieronder.

Bron en Beeld: Instagram Suzan en Freek

Delen

Meer over Suzan en Freek

Paniek op de radio: 'Suzan en Freek zijn uit elkaar'
Paniek op de radio: ‘Suzan en Freek zijn uit elkaar’
Heel mooi nieuws voor Suzan en Freek: 'Eindelijk mogen we het van de daken schreeuwen'
Heel mooi nieuws voor Suzan en Freek: ‘Eindelijk mogen we het van de daken schreeuwen’
Lees alle artikelen over Suzan en Freek