100%NL Magazine Max Verstappen
Zie ook:
Delen

WAUW: Victoria Verstappen straalt tijdens zwangerschapsshoot!

Tijdens een prachtige zwangerschapsshoot straalt Victoria Verstappen van oor tot oor!

Victoria Verstappen

Haar achternaam verraadt het eigenlijk al: Victoria Verstappen is het zusje van de meest bekende F1 coureur aller tijden, Max Verstappen. Samen zijn zij de kinderen van moeder Sophie Kumpen en vader Jos Verstappen. Ondanks dat Sophie en Jos uit elkaar zijn gegaan hebben Victoria en Max altijd een close band gehouden.

Derde kindje op komst

Het zal je vast niet ontgaan zijn dat Victoria Verstappen haar derde kindje verwacht. Ze heeft al jaren een relatie met haar vriend Tom en hebben samen al twee ontzettend schattige zoontjes. Het geslacht van haar derde kindje maakte zij bekend doormiddel van een filmpje waarop haar twee zoontjes cupcakes aten. De cupcakes waren roze, het wordt dus een meisje!

Zwangerschapsshoot

De maanden tikken door en het einde van Victoria’s zwangerschap komt daardoor ook steeds een stukje dichterbij. Een mooi moment om haar groeiende buik eens vast te laten leggen tijdens een zwangerschapsshoot. En wauw: het resultaat is verbluffend. Victoria ziet er prachtig uit en straalt helemaal.

De reacties onder de foto van Victoria zijn dan ook lovend. De moeder van Victoria, Sophie, schrijft onder de foto: ‘Mijn mooie dochter.’ Benieuwd naar de foto? Die zie je hieronder.

Bron en Beeld: Instagram Victoria Verstappen

Delen

Meer over Victoria Verstappen

WAUW: Victoria Verstappen deelt prachtige gezinsfoto op vakantie
WAUW: Victoria Verstappen deelt prachtige gezinsfoto op vakantie
Victoria Verstappen glundert: 'Yes. De naam staat 100% vast'
Victoria Verstappen glundert: ‘Yes. De naam staat 100% vast’
Lees alle artikelen over Victoria Verstappen