100pmagazine_max_victoria_verstappen
Zie ook:
Delen

GEWELDIG: Victoria Verstappen maakt geslacht derde kindje bekend

Een maand geleden deelde Victoria het geweldige nieuws dat zij in verwachting is van haar derde kindje. Nu maakt zij het geslacht bekend...

Victoria Verstappen

Kijk je weleens naar een race van Max Verstappen, dan heb je zijn twee jaar jongere zusje Victoria-Jane Verstappen vast wel een keer in de pitbox van Red Bull gespot. Net als Max is zij dol op racen. Hoewel Max en Victoria na de scheiding van hun ouders veel tijd los van elkaar hebben doorgebracht, hebben ze wel een hechte band samen. Toch hebben ze volgens Victoria geen typische broer-zusrelatie. ‘Het grappige is ook dat we nog nooit ruzie hebben gehad. Dat komt denk ik juist doordat we niet echt samen zijn opgegroeid’ vertelt Victoria.

Babynieuws

Ongeveer een maand geleden deelde Victoria Verstappen een prachtige foto van haar zoontjes en daarop zagen wij een rits met echo’s. Zij is in verwachting van haar derde kindje.

Het is een…

In haar Instagramstory deelde Victoria een video van haar zoontjes die cupcakes aten. Victoria vroeg haar volgers wanneer zij het geslacht van de baby bekend moest maken. Dat heeft zij zojuist gedaan en de derde baby wordt een meisje!

Zelf schrijft Victoria hierover: ‘Wij krijgen er een klein meisje bij, onze kers op de taart. Ik kan het soms nog niet geloven maar wat een droom!’

Wat een mooi nieuws is dat zeg. Geniet van je zwangerschap, Victoria.

100%NL Magazine WhatsApp kanalen

Bron en Beeld: Instagram Victoria Verstappen

Delen

Meer over Victoria Verstappen

WAUW: Laatste loodjes voor hoogzwangere Victoria Verstappen
WAUW: Laatste loodjes voor hoogzwangere Victoria Verstappen
WAUW: Victoria Verstappen deelt prachtige gezinsfoto op vakantie
WAUW: Victoria Verstappen deelt prachtige gezinsfoto op vakantie
Lees alle artikelen over Victoria Verstappen