100%NL Magazine ANP Sven Kramer en Naomi van As
Delen

ZIEN: Volgers in shock door weelderige haarbossen van kinderen Sven en Naomi!

De volgers van Sven Kramer en Naomi van As zijn helemaal in shock om de weelderige haarbossen van hun kinderen Kae en Dexx.

Sven Kramer en Naomi van As

Sven Kramer en Naomi van As zijn beiden bekende Nederlandse sporters. Sven Kramer is vooral bekend als voormalig langebaanschaatser en heeft al diverse Olympische medailles gewonnen. Naomi van As is een voormalig hockeyster en heeft ook verschillende Olympische medailles op haar naam staan.

Gezin

Niet alleen op het gebied van sport hebben Sven en Naomi elkaar gevonden, ook ook privégebied. De twee vormen al jaren een prachtig koppel. Hun liefde is inmiddels bekroond met twee kinderen: dochter Kae en zoon Dexx. Samen woont het gezin in een gigantische, rietgedekte villa waar het hen aan niets ontbreekt. Wil jij een uniek binnenkijkje nemen in de villa van Sven en Naomi? Dat kan! Klik hier om de woning van Sven en Naomi te zien.

Weelderige haarbossen

Regelmatig delen Sven en Naomi de allerleukste kiekjes van hun twee lieve kinderen. Kae is inmiddels alweer 5 jaar oud en Dexx is alweer 1 jaar oud. Twee schatten van kinderen!

Waar de volgers van Sven en Naomi super jaloers op zijn -en wij stiekem ook- zijn de weelderige haarbossen van Kae en Dexx. De twee zijn allebei gezegend met een kóp vol donkere haren. Te lief!

Ben je benieuwd geworden naar de haarbossen van Kae en Dexx? Die zie je hieronder.

100%NL Magazine Sven en Naomi

Beeld: ANP Foto, Bron: Instagram Sven Kramer, Instagram Naomi van As

Delen