100pmagazine Scottie, Fallon, Danny Froger
Zie ook:
Delen

WEGSMELTEN: Danny Froger deelt liefdevolle foto “Met Fall & Scott”

Danny Froger is maar al te trots op zijn meisjes en deelt de leukste foto's op zijn Instagram.

Gezin

Het mooie gezin van Ann Dominique Wilten en Danny Froger is er een om een blij gevoel en een glimlach van op je gezicht te krijgen. Danny en Ann Dominique waren laatst zes jaar samen en in die periode hebben zij heel veel mooie dingen bereikt en meegemaakt. Zo kregen zij in die zes jaar twee dochters, Fallon en Scottie. Ook hebben zij samen een hond, Sjaak. Dat niet alleen, ook is het stel meerdere keren verhuisd, hebben zij genoten van veel prachtige vakanties en hebben zij mooie momenten met vrienden en familie beleefd.

Scottie en Fallon

Wanneer Scottie en Fallon verschijnen op Instagram, worden all Ann Dominique en Danny’s volgers blij. De meiden laten alle harten smelten en zij verblijden iedereen dagelijks met hun mooie glimlach, hun ondeugende koppies en volle bos haar.

Danny Froger

Danny deelt wat te schattige foto’s met zijn meiden. Daarbij schrijft hij: “Met Fall & Scott. En sorry mama dat ik Scottie haar clipje ben vergeten in te doen.” Ook veel volgers reageren onder het bericht. Zo schrijft iemand: “Geweldig dit is rijkdom.” Je ziet het bericht hieronder.

 

Bron en Beeld: Instagram Danny Froger

Delen

Meer over Danny Froger

VIDEO: Fallon blijkt een natuurtalent te zijn op de ski's!
VIDEO: Fallon blijkt een natuurtalent te zijn op de ski’s!
Ann Dominique deelt té schattige ochtendroutine met Scottie!
Ann Dominique deelt té schattige ochtendroutine met Scottie!
Lees alle artikelen over Danny Froger