100%NL Magazine Ann Dominique Danny
Zie ook:
Delen

Danny Froger en Ann Dominique 6 jaar samen: ‘Dit is vast een foto uit de toekomst’

Danny viert dit jubileum met een foto van hoe hij denkt dat hij en Ann Dominique er later uitzien. Nog steeds een prachtkoppel...

Danny Froger en Ann Dominique

Danny Froger en Ann Dominique zijn sinds 2017 een koppel. Drie jaar geleden werden Danny en Ann Dominique voor het eerst ouders van dochter Fallon. Het kleine meisje steelt de harten van iedereen met haar guitige glimlach en haar ondeugende streken. Een paar maanden geleden werd het stel voor de tweede keer ouders van een dochter, Scottie. Sindsdien zitten Danny en Ann Dominique op een roze wolk en zijn zij samen met hun hond Sjaak helemaal compleet.

6 jaar samen

Vandaag zijn Danny en Ann Dominique alweer 6 jaar samen en dat viert Danny met een geweldige foto op Instagram. Zo ziet het stel er dus uit als zij oud zijn en wij tekenen ervoor als wij er op latere leeftijd nog zo uitzien. ‘Dan nog steeds knap’ en ‘nog net zo knap samen!’, zijn dan ook wat reacties van enthousiaste volgers. ‘6 jaar samen met de beste. Dit is vast een foto uit de toekomst want dit gaan we makkelijk halen (ook al wil je mij af en toe achter het behang plakken)’, schrijft Danny eronder. Wat zullen hij en Ann Dominique trots zijn als zij terugkijken naar zes jaar geleden en wat zij in die jaren hebben bereikt met elkaar. Een eigen woning, twee kinderen, een hond en een glansrijke toekomst in het verschiet. Geweldig om te zien. Gefeliciteerd met dit jubileum, Danny en Ann Dominique! 

Bron en Beeld: Instagram Danny Froger.

Delen

Meer over Danny Froger

Heel mooi nieuws voor Danny Froger en Ann Dominique: 'Ik kan niet wachten'
Heel mooi nieuws voor Danny Froger en Ann Dominique: ‘Ik kan niet wachten’
SCHATTIG: Fallon Froger zet huis op stelten:
SCHATTIG: Fallon Froger zet huis op stelten: “Waar is het feestje”
Lees alle artikelen over Danny Froger