100%NL Magazine wendy van dijk hond
Zie ook:
Delen

Wendy van Dijk zet jarige dochter in het zonnetje: ‘Ik wilde altijd dat je mijn kleine moppie zou blijven…’

Groot feest vandaag in huize van Dijk, want Wendy's dochter Lizzy is jarig!

Jarige dochter

De dochter van Wendy van Dijk en haar man Erland Galjaard is vandaag jarig en mag alweer 11 kaarsjes uitblazen. Trotse mama Wendy staat natuurlijk op social media stil bij de geboorte van haar jongste spruit.

‘Hierperdepiep hoera!! Lizzy is jarig 11 jaar alweer. Gefeliciteerd mijn lieve kleine meisje. Wat hebben we het toch altijd gezellig samen. Ik wilde altijd dat je mijn kleine moppie zou blijven, maar stiekem begin ik het ook wel echt leuk te vinden dat je zo groot wordt. Geniet van je verjaardag lieve schat. Want vandaag is het FEEST!!’

Wendy en Lizzy hebben een hele sterke band en doen dan ook vaak de leukste dingen samen. Dochter Lizzy is helemaal gek van het social medium Tik Tok en besloot laatst om samen met haar moeder een leuke dans video te maken. Die vrolijke dansvideo zie je hier!

100%NL Magazine Wendy van Dijk dochter jarig

Gezin

Maar Lizzy is niet het enige kind van Wendy. Samen met haar ex Xander de Buisonjé heeft Wendy ook nog een zoon, Sem. Sem is inmiddels alweer 18 jaar oud en timmert hard aan de weg om net zo bekend als zijn ouders te worden. Naas dat hij druk bezig is met het maken van muziek heeft Sem ook een vriendinnetje. Wendy van Dijk heeft dus naast haar twee kinderen ook nog een schoondochter! Foto’s van de mooie Mirelle zie je hier.

Woning

Samen met haar gezin woont Wendy in een prachtige woning. Wendy woont in het oude koetshuis van een nabijgelegen kasteel. Het heeft bijzondere gevels en een grote tuin. Bij binnenkomst kom je gelijk in de woonkamer terecht waar een grote bank staat inclusief openhaard. Volgens Wendy hebben ze werkelijk álles onder handen genomen. Nieuwsgierig naar hoe het er vanbinnen uit ziet? Dat zie je hier. 😉

Bron en Beeld: Instagram Wendy van Dijk

Delen

Meer over Wendy van Dijk

Wendy van Dijk deelt geweldig nieuws over zieke dochter: 'Wat een feestdag!'
Wendy van Dijk deelt geweldig nieuws over zieke dochter: ‘Wat een feestdag!’
Wendy van Dijk zet jarige dochter in het zonnetje: 'Liefde is het beste medicijn'
Wendy van Dijk zet jarige dochter in het zonnetje: ‘Liefde is het beste medicijn’
Lees alle artikelen over Wendy van Dijk