100%NL Magazine Wendy van Dijk
Zie ook:
Delen

WOW: Wendy van Dijk verrast volgers met korte coupe!

Wendy van Dijk heeft een rigoureus besluit genomen en is gegaan voor een korte coupe. Dat is even wennen!

Korte coupe

Afgelopen woensdag mochten ein-de-lijk de kappers weer open. Heel Nederland boekte massaal een afspraak om afscheid te nemen van het coronakapsel en weer lekker fris door het leven te gaan. Zo ook Wendy van Dijk!

Op Instagram deelt Wendy vol trots het resultaat. ‘k heb het gedurfd!! Waaaah! #nieuwhaar‘ schrijft Wendy bij haar nieuwe look. De volgers van Wendy vinden het prachtig en reageren dan ook massaal. ‘Waanzinnig!’ schrijft Manon Meijers en ook Ferry Doedens reageert met: ‘Knapperd!’. En daar zijn wij het roerend mee eens. Staat je goed Wendy!

100%NL Magazine Wendy van Dijk

Gezin

Wij weten zeker dat Wendy’s man, Erland Galjaard, het ook prachtig zal vinden! Samen met Erland heeft Wendy een dochter: Lizzy. Lizzy is echt het evenbeeld van haar moeder, de twee lijken sprekend op elkaar! Vorige week werd Lizzy alweer 11 jaar en postte Wendy een emotionele post. ‘Wat hebben we het toch altijd gezellig samen. Ik wilde altijd dat je mijn kleine moppie zou blijven, maar stiekem begin ik het ook wel echt leuk te vinden dat je zo groot wordt.’

Maar Lizzy is niet het enige kind van Wendy. Samen met haar ex Xander de Buisonjé heeft Wendy ook nog een zoon, Sem. Sem is inmiddels alweer 18 jaar oud en timmert hard aan de weg om net zo bekend als zijn ouders te worden. Naas dat hij druk bezig is met het maken van muziek heeft Sem ook een vriendinnetje. Wendy van Dijk heeft dus naast haar twee kinderen ook nog een schoondochter! Foto’s van de mooie Mirelle zie je hier.

Bron en Beeld: Instagram Wendy van Dijk

Delen

Meer over Wendy van Dijk

Wendy van Dijk deelt geweldig nieuws over zieke dochter: 'Wat een feestdag!'
Wendy van Dijk deelt geweldig nieuws over zieke dochter: ‘Wat een feestdag!’
Wendy van Dijk zet jarige dochter in het zonnetje: 'Liefde is het beste medicijn'
Wendy van Dijk zet jarige dochter in het zonnetje: ‘Liefde is het beste medicijn’
Lees alle artikelen over Wendy van Dijk