Wendy van Dijk plaatst prachtige foto van man en dochter: 'Mijn liefjes'
Zie ook:
Delen

Wendy van Dijk plaatst prachtige foto van man en dochter: ‘Mijn liefjes’

Wendy en haar gezin gaan momenteel door een heftige periode en daarom zijn de kleine momentjes iets om heel dankbaar voor te zijn.

Wendy van Dijk

Wendy van Dijk kennen we allemaal als Nederlandse actrice en presentatrice. Velen zullen Wendy kennen van talentenjachten als The voice of Holland en X Factor. Ook is Wendy jaren te zien geweest in de serie Moordvrouw. De grappigste acteerklus die Wendy op haar naam heeft staan, is het Chinese typetje Ushi, waarbij zij mensen interviewde en tegelijkertijd in de maling nam.

Uit een eerdere relatie met Xander de Buisonjé kreeg Wendy een zoon, Sem van Dijk. Later kreeg zij samen met Erland Galjaar een dochtertje, Lizzy.

Zeldzame ziekte

Deze week maakte Wendy van Dijk bekend dat haar dochter een zeldzame bloedziekte heeft. ‘Haar lichaam maakt op dit moment zélf geen nieuwe bloedcellen meer aan. Daar zijn we natuurlijk enorm van geschrokken maar we stellen ons positief op, Lizzy voorop, en zijn op dit moment samen met de artsen op zoek naar een passende oplossing. Ons gezin leeft als het ware weer even in coronatijd. We mogen niet teveel mensen zien’, vertelde Wendy aan Shownieuws. Wendy heeft haar werkzaamheden dan ook voorlopig stil moeten leggen.

Liefjes

Gisteravond plaatste Wendy een prachtige foto in haar Instagramstory. Wij zien haar man Erland samen met Lizzy. ‘Heerlijke wandeling met mijn liefjes’, schrijft Wendy eronder. Samen genieten zij van een momentje buiten de deur, aangezien dat niet vanzelfsprekend is in deze heftige periode. Hopelijk gaat het steeds iets beter met Lizzy.

100%NL Magazine Wendy van Dijk

Bron en Beeld: Instagram Wendy van Dijk

Delen

Meer over Wendy van Dijk

Wendy van Dijk deelt geweldig nieuws over zieke dochter: 'Wat een feestdag!'
Wendy van Dijk deelt geweldig nieuws over zieke dochter: ‘Wat een feestdag!’
Wendy van Dijk zet jarige dochter in het zonnetje: 'Liefde is het beste medicijn'
Wendy van Dijk zet jarige dochter in het zonnetje: ‘Liefde is het beste medicijn’
Lees alle artikelen over Wendy van Dijk