100%NL magazine Annemarie Keizer
Zie ook:
Delen

Met déze wereldberoemde voetballer had Annemarie Keizer een relatie!

In de nieuwste vodcast van Simon Keizer onthult Annemarie Keizer met welke beroemde voetballer zij ook een relatie heeft gehad!

Afgelopen week had Simon een wel hele speciale gast in zijn vodcast, namelijk zijn eigen vrouw Annemarie! Eerder lieten we jullie al zien dat Simon zijn vrouw eens flink te grazen nam, terwijl Annemarie in de veronderstelling was de vodcast op te nemen.

Tijdens de vodcast beantwoorden Simon en Annemarie allerlei vragen die door fans zijn ingezonden. Zo komt ook de vraag voorbij of Annemarie’s vader liever had gehad dat Annemarie met een voetballer zou eindigen. Annemarie’s vader is Frans Hoek, een voormalig doelman en een bekend keeperstrainer. Door haar vaders werk heeft Annemarie ook een tijd in Spanje gewoond, in de buurt van Barcelona. Annemarie wordt een beetje ongemakkelijk van de vraag maar legt vervolgens toch uit: ‘Ik heb een tijdje gedatet met een voetballer, maar mijn vader was daar niet echt een voorstander van. Dus ik denk dat hij heel blij is dat dat over is gegaan.’ Natuurlijk wil iedereen weten wie haar ex is geweest, maar Annemarie geeft het niet zomaar prijs. Nadat Simon een paar keer heeft gevraagd wie haar ex is zegt Annemarie uiteindelijk: ‘Thiago Motta‘.

Thaigo is een wereldberoemde voetballer die onder andere gevoetbald heeft voor FC Barcelona, Atlético Madrid en Paris Saint-Germain. De relatie hield geen stand en ondertussen zijn Simon en Annemarie al jarenlang een heel gelukkig stel. Samen hebben ze dochter Kiki!

Bron: YouTube

Delen

Meer over Annemarie Keizer

Annemarie Keizer kiest voor zichzelf: 'Loslaten vind ik moeilijk.'
Annemarie Keizer kiest voor zichzelf: ‘Loslaten vind ik moeilijk.’
Opnieuw een flinke tegenslag in huize Keizer: Annemarie vraagt om hulp
Opnieuw een flinke tegenslag in huize Keizer: Annemarie vraagt om hulp
Lees alle artikelen over Annemarie Keizer