100%NL Magazine Monique Westenberg

Wist je niet: dít werk deed Monique Westenberg vroeger

Tegenwoordig is ze een BN'er: Monique Westenberg. Maar ook zij heeft ooit ergens moeten beginnen. Hier lees je wat voor werk Monique vroeger deed.

Monique Westenberg

Monique Westenberg en André Hazes zijn geen stel meer, maar voor hun zoontje zijn zij op vakanties en feestdagen nog wel samen als gezin. Zo zijn zij het afgelopen weekend samen naar Parijs geweest. In de media gaat het regelmatig over André en Monique en dat is lang niet altijd positief. Toch draait het voor de vader en moeder van kleine André maar om één ding: het geluk van hem. Wat er ook lijkt de gebeuren, kleine Dré gaat boven alles en daarom zetten zijn vader en moeder hem maar al te graag in het zonnetje.

Haar werk vroeger

‘Vroegah’, toen niemand nog wist wie Monique Westenberg eigenlijk was, deed ze iets totaal anders! Ze zat niet in het BN’er wereldje en verdiende haar brood met verschillende baantjes.

Monique heeft geen doorsnee jeugd gehad, want als klein meisje reisde zij samen met haar familie door heel Nederland. Haar ouders waren namelijk kermisexploitanten. Dat veranderde toen Monique leerplichtig werd. Aan Beau Monde vertelde ze hier eerder over: ‘Vanaf het moment dat ik leerplichtig was, zijn mijn ouders een caravanhandel begonnen in Rotterdam. We woonden wel nog op dat terrein met kermis-exploitanten en alle zomervakanties ging ik met oma mee de kermis op. Zo leuk.’

Monique ging naar school en begon aan de opleiding Detailhandel. Hierna hoopte ze eigenlijk stewardess te worden, maar het liep toch even anders. Want Monique belandde niet in de sky, maar in de skybox! ‘Ik werkte bij Feyenoord, waar ik de hospitality deed voor de skyboxen.’ Nou, dat hadden wij toch echt niet achter Monique gezocht! Na haar carrière bij Feyenoord heeft Monique ook nog gewerkt bij de Staatsloterij. Tegenwoordig richt ze zich fulltime op de zorg voor haar zoontje Dré en is ze influencer.

Bron: Cosmopolitan, Beeld: Instagram Monique Westenberg