100%NL Tooske Ragas
Delen

WIE IS WIE? Tooske Ragas lijkt precies op haar moeder

Zie jij de gelijkenissen tussen moeder en dochter?

Tooske en Bastiaan Ragas

Bastiaan Ragas is een Nederlandse presentator, acteur, zanger en schrijver. Tijdens de musical De 3 Musketiers leerde hij zijn grote liefde, Tooske Breugem kennen. Tooske is een Nederlandse actrice, televisiepresentatrice en zangeres. In juni 2005 gaven zij elkaar het jawoord in Zuid-Frankrijk en sindsdien zijn zij onafscheidelijk. Samen kregen zij drie dochters, maar Bastiaan kreeg uit een eerdere relatie al een zoon, Sem.

Overleden broer

Tooske groeide in Zwolle op met twee broers. Jan Pieter en Jaap. 2,5 jaar terug heeft Tooske afscheid moeten nemen van haar broer Jan Pieter.. Hij werd geboren met het downsyndroom en daarbovenop kreeg hij Alzheimer. Tooske haar moeder Greet schreef er het boek ‘Down Hill’ over, dat Tooske insprak. “Op een heldere, nergens sentimentele toon beschrijft zij wat deze ziekte met hem en met haar deed”, aldus de presentatrice. “Omdat ze begon met schrijven toen de Alzheimer zich aandiende is het een uniek document geworden.

Moeder Greet

Aangezien het gezin van Tooske het een en ander mee hebben gemaakt, zet ze haar moeder graag in het zonnetje. Zo ook op haar verjaardag gister. Zo schreef ze: “Deze lieverd is vandaag 78 jaar veerkracht en stabiliteit tegelijk. Van mij mogen er nog minstens 78 bij. Love you mom!!!” Hoe lief! Wij zien wel gelijkenissen tussen Greet en Tooske. Je ziet het bericht hieronder.

Bron en Beeld: Instagram Tooske Ragas

Delen

Meer over Tooske Ragas

OEPS: Tooske Ragas betrapt door collega tijdens privé-momentje
OEPS: Tooske Ragas betrapt door collega tijdens privé-momentje
Tooske Ragas geniet van héle bijzondere moeder-dochter vakantie
Tooske Ragas geniet van héle bijzondere moeder-dochter vakantie
Lees alle artikelen over Tooske Ragas