100%NL Magazine William Rutten
Zie ook:
Delen

Fotograaf William Rutten zet landhuis te koop voor 2 miljoen euro

Topfotograaf Wiliam Rutten heeft zijn prachtige landhuis te koop gezet voor maar liefst 2 miljoen euro.

William Rutten

Op jonge leeftijd wist William Rutten al wat zijn grote passie was: fotograferen. Hij is inmiddels uitgegroeid tot dé fotograaf van Nederland en heeft ook heel wat internationale sterren voor zijn lens gehad.

Inmiddels is William veel meer dan alleen fotograaf, zo zien we hem ook veel voorbij komen op televisie. Hij was te zien als deskundige bij RTL Boulevard en tegenwoordig als deskundige bij SBS Shownieuws. Daarnaast is hij ook een van de vaste juryleden in het populaire programma Het Perfecte Plaatje.

Gezin

William is al jaren samen met Sarah van Tyn en ook gelukkig getrouwd. William is heel blij dat Sarah hem de ruimte geeft. Hij is volgens zichzelf namelijk een echte workaholic en werkt bijna elke dag. “Mijn vrouw doet daar nooit moeilijk over. Ze kent me niet anders, dus ze weet niet beter. Dat is denk ik mijn grootste geluk. Als zij niet zo begripvol was, had ik vrijgezel moeten blijven”, vertelde hij aan de Beau Monde.

Samen heeft het stel twee kinderen, de jongens Mason en Wolf.

Landhuis

Met veel plezier woont het gezin al enige tijd in ‘s-Gravenland, waar William ook zijn fotostudio heeft. William en zijn gezin gaan verhuizen en dus zet hij nu zijn geliefde landhuis te koop.

Voor 2 miljoen euro kan jij de nieuwe eigenaar zijn van dit prachtige pand. Het monumentale pand ziet er van binnen net zo statig uit als van buiten. Een echte eyecatcher!

Omgeven door de prachtige natuur ligt het landhuis op een centrale plek in het dorp. De woning heeft 3 woonlagen en is van alle gemakken voorzien. Het heeft een waanzinnige woonkamer en een royale woonkamer, om nog maar niet te spreken over de badkamer! Ook de slaapkamers zijn stijlvol ingericht en ruim opgezet. Kortom: een droomwoning!

Benieuwd naar het landhuis van William? De foto’s zie je hier!

Beeld: ANP Foto, Bron: Bekendeburen, Funda

Delen

Meer over William Rutten

Showbizz fotograaf William Rutten gaat het theater in!
Showbizz fotograaf William Rutten gaat het theater in!
WOW: William Rutten deelt beelden van allereerste fotoshoot Yolanthe: 'Bijzonder meisje'
WOW: William Rutten deelt beelden van allereerste fotoshoot Yolanthe: ‘Bijzonder meisje’
Lees alle artikelen over William Rutten